2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov si doma poradil s Novou Včelnicí


Branky


14

Chýnovští fotbalisté udolali na domácím trávníku i trochu se štěstím nováčka I. A třídy, připsali si do tabulky tři cenné body a budou přezimovat přece jen klidněji…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Chýnovští fotbalisté, vědomi si velké důležitosti tohoto zápasu začali nervózně, ale  nakonec doslova vydřeli důležitou výhru, i když hosté neprodali svou kůži v Chýnově vůbec lacino a především ve druhé půli byli lepším celkem… V první půli měli sice domácí navrch, ale druhých čtyřicet pět minut již patřilo převážně hostům a ti sahali po vyrovnání. Utkání nakonec rozhodla v závěru druhá branka domácích a příkladně bojující hosté tak z Chýnova nakonec odjeli bez bodového zisku. 

 

Velkou šanci si vypracovali hosté hned v 7. min. hry, kdy se uvolnil v pokutovém území domácích nebezpečný Didek a jeho střela skončila na tyči Průšovy branky. Domácí odpověděli tím samým způsobem hned o dvě minuty později, ale střela J. Rabiňáka po závaru před brankou hostů, skončila také jen na tyči. Chýnovští se čím dál více tlačili před branku hostů, ale jejich obrana stále odolávala. Více než stoprocentní šanci měl ve 20. min. na malém vápně zcela osamocený M. Rabiňák, ale jeho střela, když jej krásně uvolnil jeho bratr Jiří, skončila těsně vedle levé tyče Vokušovy branky a z ochozů tentokrát trochu prořídlé tribuny, se ozvalo od domácích fanoušků velké zklamání, že míč neskončil v síti… Ve 27. min. to zkoušel z dvaceti metrů domácí Štrouf, ale jeho střela skončila nad novovčelnickou brankou. Ve 32. min. dal o sobě na druhé straně opět vědět kanonýr Didek, ale pro domácí naštěstí netrefil z dobré pozice Průšovu branku. Ve 37. min. dostal pěknou přihrávku do běhu hostující Jaroš, ale domácí celek po jeho střele zachránil výborným zákrokem Průša. A tak se skóre měnilo poprvé ve 43. min. na druhé straně, kdy doslova dotlačil do sítě M. Rabiňák a dostal domácí celek do vedení (1 : 0), i když se hosté zlobili na hlavního rozhodčího, že nechal drobný atak na jejich brankáře bez povšimnutí. 

Druhý poločas

Do deštivé druhé půle pak viditelně lépe vstoupili hosté, vytvořili si mírnou územní převahu a domácí se tak dostávali místy pod tlak. V 62. min. opět podržel domácí mužstvo výborný Průša, když zlikvidoval nebezpečnou střelu Tučka a v 66. min. již zvedali hosté ruce, ale lob Jaroše po vyběhnutí Průši skončil těsně vedle domácí branky... A v 72. min. byli hosté asi nejblíže vyrovnání, když míč po závaru před domácí brankou již směroval za brankovou čáru, ale chýnovský Vl. Hruška jej stačil z brankové čáry vytěsnit na poslední chvíli na rohový kop.  O minutu později měl gól na noze i hostující Kašša, (ročník 2008…), ale ani on nemířil přesně. A další gólovou šanci měl na hlavě v 76. min. hostující  Blažek, ale Průša vytasil další zázračný zákrok a míč vyrazil na rohový kop. Domácí fanoušci si tak mohli hodně hlasitě vydechnout až v 78. min., kdy se povedla domácím na pravé straně pěkná kombinace a J. Hruška po přihrávce M. Rabiňáka vstřelil druhou branku domácích, (2 : 0).  Závěr zápasu si již pak domácí pohlídali, hosty již do žádné gólové šance nepustili a tak si mohli užít v bistru na hřišti následnou dokopnou přece jen veseleji… Celkový zisk pouhých 14-ti bodů a až jedenácté místo v tabulce je však pro chýnovský celek spíše zklamáním. Podzimní absence tří velkých opor Krále, Mareše a F. Zadražila se ukázala jako velké oslabení domácího týmu.

 

Připravil : Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): Bylo to hodně ubojované vítězství a v první půli jsme měli z naší převahy daleko více vytěžit. Po té jsme ale hosty dostali do hry, o tři body jsme se nakonec museli strachovat a až druhý náš gól v síti soupeře nás uklidnil. Je to velice cenná a doslova vydřená výhra nad především ve 2. půli dobře hrajícím soupeřem.

TJ Nová Včelnice
L. Holec (trenér): Domácí celek vstoupil daleko lépe do zápasu, sbíral všechny odražené míče a ve 43. min. se dostal do vedení, i když si myslím, že gólu předcházel neodpískaný faul na našeho brankáře. Ve druhé půli jsme však byli již určitě lepším celkem, ale zahazovali jsme i stoprocentní šance, což nás stálo body. Dle průběhu utkání jsme měli z Chýnova odjet alespoň s jedním bodem.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Hruška [-] (88. D. Sedláček [-] ) , M. Rabiňák [-] (80. J. Pták [-] ) , J. Rabiňák [-] (88. M. Lhoták [-] ) , V. Hruška [-] , J. Petrů [-] (83. O. Mládek [-] ) , M. Štrouf [-] (82. V. Vácha [-] ) , V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , J. Pajer [-]

TJ Nová Včelnice
M. Vokuš [-] - T. Mareš [-] , J. Průša [-] (87. M. Neubauer [-] ) , J. Kašša [-] (76. D. Havlíček [-] ) , L. Šlapanský [-] , Z. Didek [-] , P. Jaroš [-] (87. P. Poslušný [-] ) , D. Tuček [-] , O. Blažek [-] , M. Mojžíšek [-] , M. Pivko [-] (87. M. Shelelia [-] )

ŽK: 68. J. Petrů , 69. J. Doubrava .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:46

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza