F. Nehyba 62.
O. Černoch 65. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Třebětic s Osekem vítěze nepoznal


Branky


62. F. Nehyba , 65. O. Černoch (p.) - 7. S. Hosnedl , 94. M. Carda
20

Posledním podzimním utkáním krajského přeboru se stal duel v Třeběticích, kam zamířil Osek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách

Zápas začali lépe hosté, kteří se dostali zásluhou Sebastiana Hosnedla už po sedmi minutách hry do vedení. Domácími rychlá branka otřásla a rázem to mohlo být i o dvě, nebo dokonce tři branky. Nejhorší scénář se ale nenaplnil a byly to právě Třebětice, které postupem času držely více míč na svých kopačkách. Jenže územní převaha není všechno a hosté poctivě jednobrankový náskok bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků.

Na prolomení obranného valu došlo až po hodině hry, kdy za domácí srovnal stav utkání Filip Nehyba v 65. minutě navíc sudí Vican nařídil pokutový kop pro domácí tým. Šance na otočení výsledku se zhostil Ondřej Černoch a jeho přesně mířená penalta zaplula až do sítě Pokorného branky. Hosté se hnali za vyrovnáním a to nakonec přišlo! V samotném závěru utkání stanovil konečný výsledek zápasu Martin Carda a divoké utkání v Třeběticích tak nakonec přineslo oběma týmům bod. 

Třebětice v první krajské sezoně přezimují na parádní osmé pozici s dvaceti body. Osek, který má o šest bodů méně, udržel jedenáctou pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Po patnácti minutách jsme klidně mohli prohrávat 0-3 a nikdo by se nedivil. Hosté výborně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. My byli pouze více na balonu a nevytvořili jsme si za první poločas žádnou pořádnou šanci. Ve druhém poločase jsme naštěstí vyrovnali a rázem díky penaltě otočili stav utkání. V závěru Osek vyrovnal a zápas tak nakonec skončil zaslouženou remízou, neboť Osek si za svůj výkon nezasloužil u nás neprohrát.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Začátek zápasu v Třeběticích nám vyšel skvěle a v 7. minutě nás Hosnedl dostal do vedení. Poté jsme měli ještě další šance na zvýšení náskoku, ale bohužel jsme neproměnili. V prvním poločase jsme domácí pustili snad jen do jediné vážnější šance, kterou vyřešil Pokorný. Do druhé půle domácí nastoupili úplně jinak a během 20-ti minut otočili stav na 2:1. Jsem rád, že jsme nesložili zbraně a dokázali Cardou v poslední minutě vyrovnat. Musím ještě vypíchnout skvělou atmosféru, kterou domácí fanoušci vytvořili! Byla radost před takovouto kulisou hrát.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , D. Kelbler [-] (70. P. Švarc [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (49. F. Solař [-] ) , V. Habr [-] , L. Gall [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - J. Balogh [-] (73. M. Čapek [-] ) , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (83. S. Černý [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-]

ŽK: 93. V. Švarc - 38. D. Říský , 63. J. Hoch , 89. R. Kuneš , 92. J. Říský .
Hráči zápasu: M. Carda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vican Miroslav - HAVLÍK Martin, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2023 11:12
Tip: Výhra domácích.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: výhra domácích

Za výborné divácké kulisy, jak je v Třeběticích známo, Motáci zvítězí nad Osekem 2:0.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích