Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 10:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj těžkých vah ovládl Olešník


Branky


20

V posledním kole krajského přeboru došlo na souboj dvou aspirantů na nejvyšší příčky. Do Třeboně dorazil Olešník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní fotbal

Od prvních minut se hrál parádní fotbal, který přítomné diváky musel bavit. Na první branku se čekalo v Třeboni pouhých osm minut, než se po pěkné kombinaci prosadil domácí Filip Radosta. Jednobrankový náskok mohla Jiskra navýšit, ale další šance domácí borci nezužitkovali ke skórování. Musel přijít zákonitě trest a Olešník ve 28. minutě zásluhou Jakuba Martince vyrovnal. Právě hráč s číslem deset na zádech dělal domácím velké problémy a za další tři minuty přidal svojí druhou branku v utkání, kterou poslal Olešník do poločasového vedení.

Druhý poločas se nesl v duchu jasné snahy domácích vyrovnat a Třeboň se tížené druhé branky dočkala, když se v 62. minutě utkání prosadil podruhé Filip Radosta. Jiskra opět mohla přidat další branku o pár minut později, ale koncovka, kterou měl převážně na starosti zraněný Martin Průcha, byla stejně jako v prvním poločase na nízkém bodu úspěšnosti. Blížil se závěr utkání, a když už to vypadalo na to, že si body týmy rozdělí, tak přišla 93. minuta. Olešník dostal možnost standardní situace a střídající Dominik Heller, který se dostal na hřiště v 87. minutě, dotlačil míč do branky domácího týmu a odšpuntoval radost Olešníků.

Hosté nakonec získali v parádním fotbalovém utkání tři body a po vítězství 3-2 přezimují na druhém místě tabulky. Třeboň zakončila svůj podzim na čtvrtém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Začátek zápasu nám vyšel na výbornou. V 8. min. jsme šli po pěkné kombinaci do vedení 1:0 (Radosta). Potom jsme si do 23. min. vytvořili další tři tutovky, ale bohužel jsme je neproměnili. Pak přišel trest a soupeř během tří minut otočil skóre. Do poločasu se hrál vyrovnaný a atraktivní fotbal. Do druhého poločasu jsme šli za stavu 1:2 s úkolem udržet aktivitu a vstřelit další góly, to se nám dařilo a v 62. min. vyrovnali na 2:2 (Radosta). V dalším průběhu hry jsme několikrát mohli skóre otočit, ale naše špatná produktivita nás srazila v nastavení šťastným gólem hostů po standartní situaci. Prohráli jsme 2:3, ale i přes zklamání z výsledku zápasu mám radost z předvedené hry. Vzhledem ke kvalitě soupeře mělo utkání divizní parametry.

FK Olešník
FK Olešník: Poslední zápas podzimní části sezony skončil víc než dobře!



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - J. Činčura [-] (46. J. Vrána [-] ) , K. Bicenc [-] , D. Širhal [-] , J. Schneider [-] (76. M. Průcha [-] ) , P. Tůma [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] (68. J. Vranovský [-] ) , L. Hromádka [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - J. Turek [-] , J. Martinec [-] , M. Pavlík [-] , M. Miklík [-] (73. T. Vrážek [-] ) , L. Vojta [-] , J. Toth [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] , R. Szó [-] (87. D. Heller [-] )

ŽK: 38. L. Hromádka , 39. J. Matoušek , 40. J. Kubata , 85. M. Průcha , 94. J. Vrána - 22. R. Szó , 41. J. Řepa , 73. J. Turek , 91. P. Nohava , 93. L. Vojta . ČK: 94. R. Szó .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Nedvěd Petr - DIMITROV Nikolaj, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: remíza

V souboji o druhé místo se Třeboň s Olešníkem rozejdou smírně a každý bude brát po bodu, zápas skončí 2:2.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Souboj o druhé místo bude šlágrem posledního kola. Bude to boj, který skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů