2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marešova derniéra na lavičce Týna přinesla bod


Branky


20

Václav Mareš se po dohodě s vedením Olmypir rozhodl nepokračovat v pozici hlavního trenéra a jeho poslední zápas na lavičce Týna přišel proti Jankovu, který chtěl domácí tým překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztracený náskok

Jenže start do utkání se hostům vůbec nepovedl! Už po devíti minutách hry totiž Meidl našel po rohovém kopu Jana Mezeru, který poslal domácí do rychlého vedení. To navíc dokázal za další čtyři minuty navýšit Jakub Hudeček, jehož hlavička zaplula nechytatelně do sítě. Po dvou brankách sice došlo na vyrovnání hry, ale nadále byli nebezpečnější domácí. Ve 27. minutě si brankář hostů Skála připsal povedený zákrok proti ráně Račáka a následně si zkušený brankář Jankova poradil i s pokusem Stoklasy. 

Jankov tyto chycené šance domácích nakoply a po jedenácti minutách druhého poločasu došlo na snížení. Kočí sice mířil pouze do břevna Kubíkovo branky, ale míč se odrazil přesně ke kopačkám Matěje Votavy, na kterého už čekala snadná práce. Domácí si mohli vzít dvoubrankové vedení zpět, ale útočící hráče Olympie deptal svými zákroky Skála. Deset minut před koncem navíc Hanzlík přihrál do volného prostoru Marku Kocianovi a střídající hráč zelenobílých barev parádní trefou do šibenice vyrovnal na 2-2. Oba týmy mohly nakonec brát tři body, ale v posledních minutách kralovali oba brankáři.

Jankov tak dokázal smazat dvoubrankový náskok domácího Týna a bere bod za remízu 2-2. Tento bod navíc posunul Jankov na nesestupující, čtrnáctou, pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Chtěl jsem se samozřejmě rozloučit vítězstvím, protože to byl můj poslední zápas v roli trenéra Olympie, ale bohužel to nevyšlo. Přesto jsme zápas začali na výbornou. Dali jsme do 15 min. dvě branky po standartních situacích a kdybychom proměnili další šance, které jsme si vytvořili mohlo být po zápase, ale bohužel jsme je nedali. Ve druhém poločase jsme chtěli být stále aktivní, ale přestali jsme hrát a soupeř toho dokázal využít. Podařilo se mu dát kontaktní branku na 2-1. Tato branka nás sice zaskočila, ale přesto jsme si vytvořili šance na zvýšení skóre. Šli jsme asi třikrát sami na brankaře, ale to co jsme neproměnili je trestuhodný. Zákonitě přišel trest a vyrovnání na konečných 2-2. Bod je pro nás málo. Myslím si, že nám na podzim chyběla kvalita směrem dopředu a především branky našich dlouhodobě zraněných hráčů Štose a Housky. Jsem moc rád a chtěl bych všem moc poděkovat, že jsem mohl trénovat Týn nad Vltavou.

SK Jankov
Web SK Jankov: Závěrečné podzimní utkání Týna nad Vltavou s Jankovem se odehrálo pod temelínskými věžemi a přineslo čtyři branky po zajímavém průběhu hry. Domácí Olympie měla famózní vstup do utkání až už po třinácti minutách a dvou standardních situacích vedla o dva góly. Hosté už letos dokázali dvoubrankové manko otočit v Milevsku a o něco podobného se pokoušeli i tentokrát. Nakonec stačili pouze vyrovnat, ovšem i tak si zisku bodu z venkovní půdy nesmírně váží. Nepříliš povedený podzim zakončili Jankovští třemi zápasy v řadě bez porážky, což by mělo tým před zimní přestávkou výrazně povzbudit.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] (72. F. Ullrich [-] ) , J. Mezera [-] (66. D. Maruška [-] ) , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (84. L. Mravec [-] )

SK Jankov
J. Skála [-] - A. Hanzlík [-] , J. Honner [-] , P. Borovka [-] , J. Bohoněk [-] , P. Hájek [-] , J. Vokurka [-] (80. M. Bláha [-] ) , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (46. M. Kocian [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 79. L. Gutwirth - 12. P. Borovka , 61. V. Jirkovský , 62. P. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Frček Filip - ŠŤASTNÝ Radek, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: výhra domácích

Týn doma přehraje Jankov a s přehledem vyhraje 3:0.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jankov sice prokazuje zlepšení, ale v Týně nevyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů