2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice počtvrté v protivínském azylu remizovaly


Branky


19

Semice budou chtít nejlépe na tuto podzimní čásst co nejrychleji zapomenout a poslední utkání v Protivíně, kde byl papírově domácím týmem právě ten semický, přineslo zajímavý duel, ve kterém Protivín doháněl dvoubrankovou ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Začátek zápasu vyšel domácím Semicím jako v pohádce a už po třech minutách hry poslal míč za záda Váverky Jakub Hrala. O deset minut později navíc bylo ještě veseleji, když souboj s brankářem Protivína zvládl lépe Pavel Keclík. Protivín se nemohl dostat z počátku do tempa, ale ve 22. minutě se přece jenom dočkal kontaktní branky. Hrachovec se dokázal uvolnit na levé straně a přesnou přihrávkou našel Martina Říhu, který se zakončením neměl žádný problém. To byla ale jediná kloudná akce protivínských, které Semice po zbytek poločasu do ničeho nepustily.

Druhý poločas ale přinesl pravý opak a Protivín se tlačil za vyrovnáním. Domácí, kteří naopak vyráželi do rychlých brejků, mohli právě po jednom z nich opět odskočit na rozdíl dvou branek, ale hosty zachránila střelecká nemohoucnost soupeře, neboť Listopad přestřelil odrytou branku. Čas pomalu plynul, a když rána Keclíka skončila pouze na tyči protivíské branky, tak už to vypadalo, že se Semice dočkají svého prvního vítězství v sezoně. Nakonec ale přišla 87. minuta, kdy dlouhý nákop Kulíka propadl až na Martina Říhu a ten svojí druhou brankou v zápase vyrovnal stav utkání. Skóre 2-2 vydrželo už po zbytek utkání, a tak se Semice dočkaly své čtvrté remízy v sezoně, která ale opět spíš znamenala ztrátu. 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Doma v Protivíně s Protivínem pro nás byl opět ztrátový, když už jsme v patnácté minutě vedli 2-0. Kluci hráli velice dobře a Protivín jsme prakticky do ničeho nepouštěli. Zbytečně jsme sice dostali do poločasu branku na 2-1, ale klukům v kabině jsme říkali, že když udrží nastolené tempo, tak to půjde. Bohužel nás Protivín ve druhé půli zatlačil a my jsme se nedokázali udržet ve předu. Nějaké brejky tam byly, ale ty jsme bohužel nevyužili. V závěru utkání nám po standardce Říha vyrovnal. Nedokážeme bohužel odehrát ty druhé poločasy tak dobře, jako ty druhé a budeme muset na tomto zapracovat během zimní přípravy.

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Domácí byli tentokrát hosty. Semičtí, kteří opravují své hřiště, našli azyl na podzim pro svá domácí utkání na hřišti v Protivíně. Takže poslední kolo zde hrály „domácí“ Semice s „hostujícím“ Protivínem. Protivínští diváci, kteří se přišli podívat na včerejší zápas svých barev, si museli připadat, jako kdyby koukali na záznam zápasu z minulého týdne. Čtvrtá minuta, první střela na protivínskou branku znamenala vedení Semic, dvě velké šance na druhé straně neproměněné, třináctá minuta, druhá střela směrem k Váverkovi přinesla druhou branku. Domácí do poločasu snížili a do druhé části vlétli se snahou co nejdříve vyrovnat. Měli převahu, k tomu několik příležitostí, ale kýžené plichty dosáhli až pár minut před koncem. Jinak se na těžkém terénu se hrál bojovný a vyrovnaný zápas. Remíza je asi spravedlivá, ale je třeba přiznat, že k vítězství byli blíže „domácí“ Semice, kteří neproměnili tisíciprocentní tutovku a nastřelili tyčku.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - P. Valach [-] (58. J. Forman [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , L. Holub [-] , M. Valach [-] (66. J. Linhart [-] ) , M. Císařovský [-] , J. Sádlo [-] , J. Hrala [-] (85. D. Šourek [-] ) , J. Keclík [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] , D. Bečvář [-] , J. Hornát [-] (87. M. Urban [-] ) , T. Zeman [-] (61. J. Pícha [-] ) , D. Bečvář [-] , L. Buko [-] , Z. Vorel [-] , V. Kulík [-]

ŽK: 55. P. Valach , 69. J. Linhart - 24. T. Zeman , 30. L. Buko , 44. M. Říha , 72. P. Hrachovec , 91. V. Štěpka , 93. Z. Vorel .
Hráči zápasu: M. Říha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BOČEK Petr - FRČEK Filip, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: remíza

Semice v posledním kole s Protivínem budou bodovat, ne však naplno a zápas skončí 1:1.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů