0:1
(0:1)
30. T. Pecka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Milevsku rozhodl jediný gól z penalty


Branky


30. T. Pecka (p.)
21

Souboj Milevska nabídl o sobotním odpolední parádní fotbalovou podívanou, které chybělo pouze větší množství branek, neboť ta jediná padla z pokutového kopu hostujícího týmu z Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pecka rozhodl

První větší šance si v zápasu dokázali vytvořit hosté z podzámčí, ale brankář Hejl si dokázal s pokusy Hluboké poradit. Postupem času ale převzali iniciativu hry právě vzduchotechnici, ale ani jejich šance nepropustila obrana na druhé straně hřiště za záda do sítě. Jediné branky se tak fanoušci dočkali přesně po půl hodině hry, kdy nákop hostů propadl za domácí borce a následný faul brankáře Hejla nabídl pokutový kop pro Hlubokou. K penaltovému puntíku se postavil zkušený Tomáš Pecka, a ten s přehledem proměnil.

Domácí se po zbytek zápasu hnali za vyrovnáním a na této cestě je nezastavila ani 71. minuta, kdy za svůj faul viděl od hlavního arbitra Bočka domácí Kotrba  rovnou červenou kartu. Hosty ale podržel brankář Konečný, v čele s perfektně fungující obranou, a tak Hluboká nakonec udržela nejtěsnější možné vedení 1-0 a zastavilo sérii Milevska bez porážky. Navíc i s čistým kontem, které tým z podzámčí udržel už popáté z posledních šesti zápasů.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Myslím, že jsme proti prvnímu týmu soutěže odehráli nejlepší zápas, co jsme zatím u týmu. Přežili jsme první pětiminutovku, kdy nás Hluboká zatlačila a trefila tečku. Po zbytek zápasu nemám hráčům až na zbytečné výlevy a nekoncentrovanost kvůli dohadům co vytknout. Zbytečně se tím vyhodíme z rytmu a pak se musíme do zápasu vracet. Během zápasu měla naše hra parametry, které od kluků chceme a vytvořili jsme si i jasné gólové šance. Bohužel jsme s nimi naložili jako v posledních zápasech. To nás pak stojí body. Musím ale pochválit kluky za přistup po celý zápas i když jsme po červené kartě šli do 10ti. Myslím, že minimálně bod jsme si zasloužili.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili aktivně, měli jsme dvě nebezpečné situace z nichž jsme se ale neprosadili. Potom převzali iniciativu domácí a celkově se prezentovali kvalitní hrou ve vysokém tempu. Když jsme přečkali několik velice nebezpečných situací v našem vápně, tak jsme se po nákopu za obranu a následném faulu domácího brankáře, prosadili z pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme se s hrou domácích vyrovnali o dost lépe a takticky jsme druhý poločas zvládli dobře. Domácí se snažili vytvořit tlak tím, že se v našem pokutovém území pokoušeli získat výhodu pokutového kopu a to v některých chvílích až teatrálně. Dvacet minut před koncem dostávají domácí červenou kartu za úplně nesmyslný skluz, ze kterého si náš hráč odnesl zlomený prst na noze. V závěru utkání jsme ještě měli dvě slibné příležitosti a když jsme ani jednu z nich neproměnili, tak nás při poslední obranné standardce podržel brankář.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , A. Kotrba [-] , M. Kálal [-] (87. Š. Kutil [-] ) , J. Hadáček [-] (81. K. Süsmelich [-] ) , T. Pich [-] , V. Přibyl [-] , J. Kortan [-] , O. Souček [-] , R. Bártík [-] , T. Vakoč [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] , M. Otepka [-] - K. Kadlec [-] (69. D. Kolafa [-] ) , T. Pecka [-] (90. O. Pilný [-] ) , V. Hrachovec [-] , M. Škoda [-] - J. Píša [-] , T. Tauber [-] (84. T. Křiváček [-] ) , A. Sypal [-] (84. P. Kössl [-] ) -

ŽK: 56. O. Souček - 71. M. Otepka , 90. D. Kolafa . ČK: 71. A. Kotrba .
Hráči zápasu: T. Pecka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOČEK Petr - ŠŤASTNÝ Radek, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jízda týmu ze zámku princů a princezen bude pokračovat a z města Masopustních masek si odvezou body tři.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra hostů

Oba dva týmy mají výborné fotbalisty a hrají pěkný kombinační fotbal. Hluboká je ale za mě přeci jen o kousek dál, a proto domácí porazí o odvezou si 3 body.