0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Císař rozhodl o třech bodech Mirovic


Branky


21

Dražice čekal poslední domácí duel proti nováčkovi z Mirovic, který chtěl na hostující půdě uspět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka rozhodla

Duel v Dražicích rozhodl jediný gól z kopaček hostujících borců. Po deseti minutách hry se totiž ze strany prosadil Jan Císař, jehož tvrdá rána skončila až za zády brankáře Počinka. Smolný gól pro domácí nic neznamenal a chtěli v utkání dál bojovat o body. Ještě jak se minulé zápasy Dražicím povedly, tak tento přinesl noční můru a prakticky nulové zakončení. Naopak hosté mohli náskok navýšit, ale jejich storpocentní gólovky zlikvidoval gólman Počinek. Utkání tak přineslo, stejně jako duel v Milevsku, pouze jednu branku, která přinesla tři body Mirovicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Dnešní zápas se nám nepovedl a zápas o šest bodů jsme nezvládli. Rychle jsme inkasovali a zbylých osmdesát minut marně hledali recept na hostující obranu.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Do Dražic jsme jeli neprohrát. Jejich poslední utkání naznačovali, že to nebude jednoduché. Ale.... Kdybychom o půli vedli o 3-4 branky a po přestávce přidali další nikdo by se nedivil. Ústřední postavou byl domácí gólman. Ten držel domácí ve hře až do konce utkání a nakonec z toho bylo drama. Pro nás důležité body, ale za cenu zdravotních problémů několika kluků. Výborně na beku zahrál náš nestor Huleš a s ním celá obrana.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - D. Tůma [-] (68. J. Turek [-] ) , M. Mareš [-] , J. Svojše [-] (46. M. Stuchlík [-] ) , A. Fulei [-] , J. Štecher [-] , T. Bareš [-] , V. Studenovský [-] (46. A. Sváček [-] ) , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , M. Veselý [-]

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - M. Viták [-] (73. ) , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] , J. Převrátil [-] (31. J. Král [-] ) , J. Císař [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-] , F. Čadek [-] (82. P. Kvěch [-] ) , M. Štochl [-] (94. )

ŽK: 17. M. Veselý , 65. O. Hornát , 68. J. Štecher - 39. M. Viták , 78. T. Vondrák , 85. M. Štochl .
Hráči zápasu: J. Císař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krčín Jan - DIMITROV Nikolaj, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: remíza

Tady to vidím na jedinou remízu v tomto kole. Oba týmy předvádějí podobný styl fotbalu, a tak si myslím, že se body budou dělit.