1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek pomýšlel na vítězství, nakonec bere s Třeboní bod


Branky


21

Třeboň mířila k utkání v Oseku jako favorit, ale tým hlavního trenéra postrádal největší zbraň v podobě zraněného Martina Průchy. Osek se navíc mohl opřít i o loňskou bilanci, která byla jednoznačně v jejich prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu

Třeboň v zápase sice dominovala v držení míče, ale proti obrannému valu se dlouho nedokázala prosadit. Osek naopak věděl, jakou síly je schopná Třeboň vyprodukovat a soustředil se tedy na pevné a do puntíku provedené bránění. Když to šlo v zadních řadách, tak se k tomu v podobě domácích přidal i útok. Čtvrt hodiny před koncem se Osek dostal do vedení, když Brabcův centr umístil za záda brankáře Flašky Jakub Říský. Hosté ale nechtěli odjet domů s prázdnou a po přestavění formace dokázali domácí zatlačit. V 81. minutě navíc došlo na standardní situaci, kterou domácí obrana nedůrazně bránila a Filip Radosta stav utkání vyrovnal. Napínavý zápas tak nakonec skončil poměrem 1-1, který nakonec oba týmy braly bezprostředně po utkání, jako ztrátu.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Věděli jsme, že Třeboň má velkou kvalitu a nečeká nás vůbec nic jednoduchého. Hosté celý zápas dobře kombinovali a my se soustředili na pozornou defenzivu a brejkové situace. Velmi dobře pracovala celá naše obrana včele se stoperskou dvojicí D. Říský - Kuneš. Dlouho to vypadalo na bezgólový duel, ale v 75. minutě Brabec nacentroval a Kuba Říský se z odraženého balónu nemýlil. Bohužel pro nás nám vedení dlouho nevydrželo a hosté po standardce a našem nedůrazu vyrovnali. Po zápase jsme byli trošku zklamaní, protože výhra nebyla daleko, ale na druhou stranu si Třeboň u nás prohrát nezasloužila.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Do Oseku jsme jeli s pokorou. V minulé sezóně jsme Osek neporazili a na domácím hřišti jsme dokonce prohráli 4:0. V prvním poločase jsme drželi míč a dobývaly obranu Oseka, ten se zase snažil hrát na brejky. V poločase byl výsledek 0:0. Ve druhém poločase jsme drželi míč ještě více a soupeři toho moc nedovolili. Měli jsme standardky, ale žádnou jsme si nepomohli. Zvyšovali jsme tlak a paradoxně jsme dostali z brejku gól. Vystřídali jsme a změnili rozestavění. Za 6. minut bylo vyrovnáno. Hráli jsme až do konce na riziko, abychom ještě vstřelili vítězný gól. Měli jsme šance na to, aby jsme vyhráli. Bohužel nám to tam nepadá. Je to pro nás ztráta, Osek jsme herně přehráli, ale nedokázali jsme vyhrát.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , J. Zelenka [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (89. M. Čapek [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] (81. S. Černý [-] ) , J. Hoch [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , J. Balogh [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - F. Radosta [-] , J. Činčura [-] (79. J. Vrána [-] ) , K. Bicenc [-] , J. Matoušek [-] , J. Schneider [-] , P. Tůma [-] (80. J. Vranovský [-] ) , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , L. Hromádka [-] , D. Širhal [-]

ŽK: 80. J. Říský , 90. J. Hoch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Němec Václav - SMOLA Martin, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté si odvezou do kraje lázní a rybníků tři body.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu tipovat jinak než naši výhru. Věřím, že tu naši špatnou sérii zlomíme a favorita obereme o body.