Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:15

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice brankou v závěru strhly vítězství na svojí stranu


Branky


21

V Mirovicích dochází poslední dobou na důležité absence týmu a trenér mužstva Michal Čadek musel personální problémy řešit i v sobotním utkání proti Protivínu, který očekával na malém hřišti tuhý boj o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Štochl rozhodl

Byl to fotbalový boj, který na malém prostoru nenabízel moc kombinační fotbal pro hosty, a tak hra vyhovovala spíše domácím, kteří spoléhali na centrované míče. Herní plán Mirovic přinesl domácím ve 24. minutě i vedoucí brankou, kterou vstřelil Andrii Husar, jenže do poločasu dokázali hosté skóre vyrovnat, když se pět minut před koncem prosadil Jan Hornát

 

Hosté navíc po hodině hry dokázali stav utkání překlopit ve svůj prospěch po druhé brance Pavla Hornáta a všechno směřovalo k dobrému výsledku pro protivínské. Jenže získané vedení nevydrželo ani tři minuty a v 69. minutě rozradostnil domácí příznivce Jakub Převrátil, který využil zbytečnou ztrátu Protivína. Čas pomalu plynul a blížil se závěr samotného utkání. Dělbu bodů ale minutu před koncem zarazil domácí borec Jakub Štochl, který využil dalšího hostujícího zaváhání, překonal brankáře Váverku a rozradostnil domácí borce. Protivínu nezbyl žádný čas na vyrovnání, a tak odjíždí s prázdnou. Mirovice naopak slaví ubojované vítězství poměrem 3-2.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Před utkáním jsme řešili jak se vyrovnat s absencemi z minulých utkání. Jak v útoku tak v obraně si myslím, že se nám to povedlo. Hrálo se od podlahy a terén taky zrovna žádné velké fotbalové parády nepřipustil. Soupeř byl více na míči , bohužel pro něj se hraje fotbal na góly. Jsem rád za kluky, že na hřišti ukázali morální vlastnosti a důležité body doslova vydolovali. Čekají nás poslední dvě kola a já tajně doufám, že bychom se mohli všichni sejít, alespoň na dokopnou. To jsme v Mirovicích od srpna nezažili.

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Na malé mirovickém hřišti se odehrával spíše boj. Málo prostoru na ploše vyhovovalo domácím, kteří tomu svou hru přizpůsobili a snažili se dostat k hostující brance hlavně dlouhými nákopy a centry. Hosté se pokoušeli o kombinaci, ale jejich přihrávky zachytávali domácí hráči a dostali se tak do tlaku. Protivínští stačili vyrovnat brzké vedení domácích, zhruba 15 minut před koncem dokonce vedli, ale po zmíněných hostujících ztrátách při rozehrávce na vlastní polovině dokázali domácí výsledek otočit.



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - J. Král [-] (77. M. Viták [-] ) , M. Štochl [-] , R. Peterka [-] (85. [-] ) , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] (92. [-] ) , J. Převrátil [-] , J. Císař [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] , J. Hornát [-] , J. Vorel [-] , T. Zeman [-] (80. J. Kozák [-] ) , D. Bečvář [-] , R. Vojta [-] , V. Kulík [-] , J. Pícha [-]

ŽK: 18. J. Převrátil , 45. T. Vondrák , 58. Z. Čejdík - 43. P. Hrachovec , 53. A. Petr .
Hráči zápasu: J. Štochl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KRČÍN Jan, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 13:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:49
Václav Plachta

Expert: Tomáš Běhoun
Tip experta: remíza

Na mirovickém hřišti se vyhrává těžko, Protivín si bod odveze.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:06

Tip: výhra domácích

Mirovičtí jako nováček bojují a v tomto zápase vydřou důležité tři body.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: výhra hostů