3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 10:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň slaví další vítězství! Proti Dražicím se ale Jiskra trápila v koncovce


Branky


33. P. Tůma , 44. L. Hromádka (p.) , 93. M. Pánek - 7. T. Běhoun
20

Třeboň pozorně sledovala páteční souboj Hluboké s Malší a svěřenci Karla Bicence tak mohli odskočit v nedělním duelu pronásledovateli z Roudné. Zápas proti Dražicím ale mohl čítat potencionálni hrozbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka.

Dražice ale bodovaly v posledních třech zápasech a úvod utkání vyšel právě lépe hostům, když si propadnutý míč našel Tomáš Běhoun a střelou na hranici vápna poslal hosty do nečekaného vedení. Získaný náskok a pevná obrana dělali domácím problém a Jiskra se nemohla pořádně dostat do zakončení, které by skončilo v brance Počinka. Třeboň ale využila své standardní situace a po jedné takové se po půl hodině hry trefil z přímého kopu Pavel Tůma, jehož branka vyrovnala stav utkání. Navíc, když už to vypadalo, že se týmy rozejdou do kabin za remízového stavu, tak ve 44. minutě byl v hostujícím vápně zastaven Průcha a sudí Novotný nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený Leoš Hromádky a borec s číslem deset na dresu poslal Jiskru do poločasového vedení.

Marné útoky

Druhé dějství se stalo přehlídkou útočných akcí domácí Třeboně, které se chtěla dostat do důležitého dvoubrankového vedení. Proti tomu byla ale hostující obrana, která odrážela jakékoliv šance Jiskry na vstřelení branky. Čas ale postupně ubíhal a Dražice musely za vidinou bodů otevřít pevná zadní vrátka. Napínavý závěr zápasu nakonec zvládla lépe Jiskra a branka Miroslava Pánka už jen, vzhledem k času na časomíře, kosmeticky upravila skóre. Třeboň tak nadále pronásleduje Hlubokou a po vítězství nad Dražicemi nadále drží druhou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V prvním poločase padly tři góly, nejdříve z nákopu propadlý míč a střelou s poza vápna otevřel skóre Běhoun. Ve 33. minutě vstřelil vyrovnávací branku Tůma z přímého kopu. Ve 44. minutě byl faulován Průcha ve vápně a nařízenou penaltu proměnil Hromádka. Otočili jsme výsledek a do šaten jsme šli za stavu 2:1. Bohužel jsme neproměnili několik šancí a tak ve druhém poločase to bylo stále otevřené. Třetí branku přidal až v nastavení Pánek na 3:1. Zápas jsme vyhráli. V prvním poločase jsme soupeře herně přehráli, ale ve druhém poločase jsme se tolik do zakončení nedostávali, soupeř kvalitně bránil.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Kluky musím pochválit. Zodpovědný výkon, který přinesl i vedení zásluhou Běhouna, byl parádní. Závěr poločasu ale dokázali domácí strhnout pro sebe a ve druhé půli se snažili o vstřelení důležité třetí branky. Pozorná obrana ale nechávala hru otevřenou a domácí vstřelili branku až v samotném závěru, kdy jsme zkusili zaútočit na body.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , J. Činčura [-] , J. Zavadil [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] , D. Širhal [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] , M. Mareš [-] , T. Bareš [-] , J. Stuchlík [-] , V. Studenovský [-] , J. Štecher [-] , A. Sváček [-] , J. Turek [-] , M. Veselý [-] , D. Štecher [-]

ŽK: 13. J. Kubata , 59. J. Zavadil - 31. M. Veselý , 58. M. Mareš , 88. M. Stuchlík , 88. M. Horka . ČK: 88. T. Hořejší .
Hráči zápasu: L. Hromádka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - VICAN Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:10
Václav Plachta

Expert: Martin Průcha
Tip experta: výhra domácích

Na našem hřišti budeme chtít potvrdit formu a zvítězit. Tipuji jedničku.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:30
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Domácí zvítězí

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:23

Tip: výhra domácích