A. Fulei 21.
M. Mareš 36. (p.)
A. Fulei 45.
3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dražicích došlo na dělbu bodů


Branky


21. A. Fulei , 36. M. Mareš (p.) , 45. A. Fulei - 19. D. Říský , 53. J. Říský (p.) , 74. J. Hoch
21

Dražice v posledních dvou utkání získaly šest bodů a výsledkové zlepšení chtěli hráči potvrdit v domácím duelu proti Oseku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou poločasů

Bojovné utkání začalo v Dražicích přinášet brzo i potřebné branky a hosté se po devatenácti minutách hry ujali dalekonosnou ranou Davida Říského. Jenže osecký náskok vydržel pouhé dvě minuty, než se po brejkové situaci prosadil agilní Arsen Fulei. Domácí branka nakopla a ve 36. minutě nařídil sudí Šťastný pokutový kop, který převrátil utkání na stranu Dražic Michal Mareš. Poločas hrůzy pro hosty neznal konce a těsně před poločasovým hvizdem se opět Arsen Fulei dostal do brejku, který podruhé v utkání proměnil.

Druhý poločas ale patřil jednoznačně hostům z Oseku, kteří se v 53. minutě dočkali, po faulu na kapitána Hocha, vlastního pokutového kopu, kterým do hry vrátil Jakub Říský. Hosté tlačili a domácí se snažili co nejdéle odolávat. Bohužel pro Dražice přišel v 74. minutě centr Brabce, který usměrnil do branky Počinka kapitán Jan Hoch. Další branka, už přes velký počet šancí, nepadla a Dražice tak udržely proti aktivnímu Oseku aspoň bod za remízu 3-3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Bod po zápase bereme. Byl to duel dvou poločasu, ve kterém jsme byli v počátku lepší, ale druhá půle patřila hostům. V naší situaci každý bod bereme a o trošku jsme se zase vzdálili posledním Semicím.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: V Dražicích nás podle očekávání čekal fyzicky náročný a soubojový zápas. My jsme do něj vkročili lépe a dalekonosnou střelou D. Říského se ujali vedení. Poté jsme neproměnili samostatný nájezd a domácí nás potrestali z první střely na bránu. Nepochopitelně jsme vypadli ze hry a domácí přidali do poločasu další dvě branky. V druhém poločase jsme byli jasně lepší a dokázali srovnat na 3:3 a měli další šance na vstřelení rozdílové branky. Bohužel pro nás jsme neproměnili, a tak utkání skončilo remízou. Po průběhu zápasu by se mohlo zdát, že je pro nás bod dobrý, ale za mě je to ztráta dvou bodů



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] (84. M. Horka [-] ) , M. Mareš [-] , A. Fulei [-] , T. Bareš [-] (68. J. Stuchlík [-] ) , V. Studenovský [-] , D. Tůma [-] (68. M. Stuchlík [-] ) , J. Štecher [-] , A. Sváček [-] , J. Turek [-] , M. Veselý [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , S. Černý [-] (72. J. Zelenka [-] ) , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-]

ŽK: 41. M. Mareš , 55. D. Tůma , 59. T. Běhoun , 61. J. Štecher , 66. A. Sváček - 34. S. Černý , 75. R. Kuneš , 90. J. Říský , 92. J. Hoch .
Hráči zápasu: A. Fulei .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - BOČEK Petr, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Osek bude loupit v Dražicích, 1:2.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů