M. Nedvěd 22.
A. Petr 49.
M. Říha 52.
D. Kodras 55. (vl.)
4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 15:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín rozhodl o vítězství na začátku druhého dějství


Branky


22. M. Nedvěd , 49. A. Petr , 52. M. Říha , 55. D. Kodras (vl.) - 44. J. Macák , 64. J. Macák
20

Protivín z posledních pěti duelů získal jen čtyři body a nepříznivou séri chtěli hráči z města piva ukončit proti Spartaku z Trhových Svinů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Zápas začali domácí aktivněji a hlavně dvojice Kulík, Nedvěd dělala hostující obraně problém. Ve druhé minutě ale ještě jejich společná šance a zakončení Kulíka skončila mimo branku a stejný osud následoval i pokus Říhy, kterému nevyšel lob. Ve 22. minutě už ale hosté kapitulovali a rychlý útok po ose Říha, Vorel a zakončující Michal Nedvěd skončil v brance Vrábka. Domácím ale vedení do konce poločasu nevydrželo a minutu před koncem se po prohraném souboji na půlící čáře prosadil z protiútoku Jiří Macák.

Tornádo z kabiny

Protivín nechtěl dopustit další zaváhání a do druhého poločasu na hosty vlétl. Už po čtyřech minutách hry navíc vrátil vedení domácím Adam Petr, který do branky dorazil pokus Nedvěda. Protivín cítil šanci duel rozhodnout a dokázal přidat ještě dvě zdrcující branky pro Spartak. V 52. minutě zakončil pěknou kombinaci Martin Říha a o tři mniuty později se stal nešťastníkem Dominik Kodras, který si srazil míč do vlastní sítě. Skóre 4-1 bylo pro hosty kruté, a i přes snížení v 64. minutě, které zařídil druhou brankou Jiří Macák, tak nakonec všechny body zůstaly Protivínu, který tak oslavil svátek třemi body.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: V Protivíně se hrál vyrovnaný zápas. V prvním poločasu se domácích po pěkných kombinacích dostali do několika vyložených šancí, z nichž jednu proměnili, jednu zastavil ofsajd a dvě neproměnili. To hosté byli produktivnější. Celý poločas hrozili pouze po centrech do pokutového území, které nebyly moc nebezpečné, ale v poslední minutě po tradičním zaváhání domácí obrany první střelou na branku vyrovnali. Rozhodujícím úsekem zápasu bylo prvních deset minut druhé části, ve které domácí vstřelili tři rychlé branky za sebou. Hosté se nevzdali, za pár minut snížili na rozdíl dvou branek a získali herní převahu.Domácí hráči však nechtěli dopustit podobnou situaci jako proti Dražicím. Více se soustředili na bránění, byli mnohem zodpovědnější a více bojovali. Dařilo se jim pronikat do otevřené obrany hostů, bohužel své protiútoky nedotáhli do úspěšného konce. Po fiasku s Rudolfovem si protivínští trošku napravili reputaci u domácích diváků, kteří se dostavili v hojném počtu, přišlo jich téměř 200.




Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] (72. P. Hrachovec [-] ) , M. Nedvěd [-] , J. Vorel [-] , D. Bečvář [-] , M. Říha [-] (69. J. Kozák [-] ) , L. Buko [-] , D. Bečvář [-] , M. Zach [-] (84. J. Pícha [-] ) , Z. Vorel [-] , V. Kulík [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] (46. M. Kodras [-] ) , J. Macák [-] , L. Zítek [-] (64. O. Šafránek [-] ) , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (81. M. Popovič [-] ) , M. Chromčák [-]

ŽK: 62. V. Kulík , 75. M. Nedvěd - 12. D. Tomek .
Hráči zápasu: J. Macák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOČEK Petr - ŠŤASTNÝ Radek, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Musíme již doma zvítězit a napravit reputaci před domácími diváky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí body vydřou.

Tip: remíza

Tip: remíza