Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice slaví třetí vítězství v řadě. O utkání rozhodl už první poločas


Branky


23

Po třech porážkách se třebětický stroj pomalu rozjíždí a třetí korálek na šňůrku vítězství chtěli svěřenci Marka Černocha přidat proti Trhovým Svinům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačil Poločas

Přes tři stovky diváků se od prvních minut rozhodně nenudily a už po čtyřech minutách mohla většina přítomných oslavit první branku domácích, kterou vstřelil Filip Nehyba. Jedenadvacetiletý snajpr domácích byl při chuti a za další čtyři minuty podruhé dokázal překonat brankáře Brůhu a rázem vedli domácí o dvě branky. Hosté byl zaskočeni a hororovou čtvrt hodinku hry uzavřel Vojtěch Habr, který poslal Třebětice do trháku. Hosté si moc šancí nevytvořili, ale hned v té první dokázali skórovat, když se ve 28. minutě uvolnil Lukáš Macák. Místo kontaktní branky na 2-3 z pohledu Spartaku ale přišla domácí odpověď a svojí druhou branku v duelu vstřelil ve 41. minutě též Vojtěch Habr. Poslední slovo ale měli hosté, když v poslední minutě překonal Zejdu Ota Šafránek.

Divoký zápas poměrem 4-2 pokračoval i ve druhém dějství, ale hra nahoru, dolů už branku ani jednomu týmu nepřinesla, i přes mnoho šancí. Třebětice to ale mrzet nemuselo a po vítězství o dvě branky slaví hráči okolo kapitána Romana Nehyby třetí vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Kluci odehráli parádní první poločas a jedinou kaňkou na perfektním výkonu byly dvě obdržené branky, které ještě nechaly duelu dramatičnost. Ve druhém dějství se hra vyrovnala a Sviny prokázaly, že mají výborné kompaktní mužstvo. Branka už ale nepřišla a tak slavíme třetí vítězství v řadě.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] (51. J. Chvátal [-] ) , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (74. F. Solař [-] ) , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] (46. J. Borek [-] ) , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , M. Popovič [-] (85. F. Pavel [-] ) , J. Macák [-] , M. Kodras [-] (71. O. Kolář [-] ) , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , P. Graman [-]

ŽK: 27. V. Švarc , 65. M. Trávníček , 85. M. Kelbler , 91. R. Nehyba - 68. D. Tomek .
Hráči zápasu: V. Habr .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Nedvěd Petr - LEIŠ Filip, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

Těžký duel na tipování. Třebětice hrají s odchovanci a je znát, že o sobě ví a mají také skvělé fanoušky a Trhovky to budou mít u nich těžké. Myslím si, že domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nováček soutěže poznal konečně chuť vítězství a nyní to bude opět.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích