3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň rozhodla o vítězství ve druhé půli


Branky


48. P. Tůma , 60. K. Bicenc , 79. L. Hromádka (p.)
23

Třeboň po porážce v úvodním kole čtyři zápasy neprohrála a pátý korálek chtěli svěřenci Karla Bicence přidat v duelu proti týnské Olympii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá půle rozhodla

V Třeboni se hrál první poločas vyrovnaný duel, který byl svázán hodně taktickými pokyny hostujícího týmu, který spoléhal na pevnou obranu, která dokázala hlídat útočná esa Třeboně. Druhý poločas ale všechno v samotném úvodu změnil a po třech minutách hry se domácí dostali do vedení. Domácí dostali možnost přímého kopu, který s grácií proměnil Pavel Tůma. Na obránce Třeboně navíc dokázal přesně po hodině hry navázat Karel Bicenc mladší, který usměrnil za Kubíkova záda rohový kop Jiskry. Olympie se nezmohla na protihru a druhá branka definitivně rozhodla o bodech pro domácí. V závěru utkání ještě nařídil arbitr zápasu, Ctibor Novotný, pokutový kop pro domácí, který vybojoval Radosta a následně ho s přehledem proměnil Leoš Hromádka. Třeboň tak nakonec zvítězila poměrem 3-0 a po pěti výhrách v řadě dál nahání dvojici na čelu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Vytvořili jsme si šance, ale neproměnili. Do druhého poločasu jsem poslal čerstvé hráče a věřil, že obranu Týna zlomíme. To se povedlo hned v úvodu druhého poločasu, kdy přímým kopem ve 48. min. otevřel skóre Tůma. V 60. minutě jsme zahrávali rohový kop a na ten si naskočil Bicenc ml. a vedli jsme 2:0. V 79. minutě byl Radosta podražen ve vápně a zařídil nám penaltu. Penaltu si postavil Hromádka a zvýšil na konečných 3:0. Před vlastními fanoušky jsme chtěli opět vyhrát a to se nám povedlo. Chválím celý tým.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Neodehráli jsme po taktické stránce vůbec špatný první poločas. To, co jsme si před zápasem řekli, to hráči splnili. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany, hrát v bloku a nepouštět domácí do rychlé kombinace. To si myslím, že se nám dařilo, a proto poločas skončil remízou. Bohužel všechny naše plány zhatil začátek druhého poločasu, kdy jsme špatně vyhodnotili situaci, zbytečně jsme faulovali na rohu velkého vápna a z přímého kopu po tečované střele jsme dostali branku. To domácí uklidnilo, vzápětí nám přidali opět po standardce druhou branku a bylo po zápase. My jsme mohli v zápase pomýšlet na šťastnou remízu 0-0 protože jsme na víc bohužel neměli. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - K. Bicenc [-] , M. Průcha [-] (82. J. Vranovský [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , M. Pánek [-] (46. F. Radosta [-] ) , J. Činčura [-] (46. J. Schneider [-] ) , J. Zavadil [-] (75. M. Kocanda [-] ) , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] (80. D. Andres [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , L. Mravec [-] (70. F. Ullrich [-] ) , T. Gondek [-] , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , V. Pícha [-] (37. D. Maruška [-] ) , J. Meidl [-] (76. M. Pešta [-] )

ŽK: 39. M. Průcha , 65. J. Kubata - 13. L. Maxa , 14. J. Meidl , 41. R. Podhradský , 45. M. Račák , 47. J. Brom .
Hráči zápasu: K. Bicenc .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - LEIŠ Filip, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

Třeboň je třetí a hlavně doma si to pohlídá. Týn bych sice tipoval o trošku víc, ale nevypadá to, že by domácí nějak hosté potrápili.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zajímavé utkání ve kterém to skončí smírně.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích