5:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 15:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Protivíně přinesla domácím vítězství


Branky


9. V. Kulík , 14. M. Veselý (vl.) , 53. P. Hrachovec , 61. A. Petr , 93. J. Kozák - 78. M. Mareš (p.) , 82. T. Běhoun , 92. T. Běhoun
24

Dražice měly po třech utkání nula bodů a hrozivé skóre v poměru 0-9. Navíc na ně v sobotu čekal těžký soupeř z Protivína, který byl hladový po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozivý začátek

Hosté mají dlouhodobě problémy se začátky a to se potvrdilo i v Protivíně. V deváté minutě si totiž na rohový kop Hrachovce naskočil Václav Kulík a poslal domácí barvy do rychlého vedení. To navíc za dalších pět minut podpořil Zbyněk Vorel, jehož pokus z přímého kopu si ke smůle Dražic srazil Miloš Veselý do vlastní sítě. Domácí si dál tvořili mnoho šancí, ale útočné choutky narušila 35. minuty, kdy sudí Leiš ukázal domácímu Hornátovi za jeho zákrok rovnou červenou kartu a Dražice dostaly možnost přesilové hry. Ta ale trvala pouhých pět minut, než byl na druhé straně vyloučen Horka a počet hráčů se do druhé půle vyrovnal.

Přestřelka!

Herní obraz se moc ale neměnil, a když se nejprve prosadil v 53. minutě aktivní Patrik Hrachovec a následně po hodině hry Adam Petr, po přihrávce od Štěpky, zdálo se být o vítězi jasno. Hosté ale v 78. minutě dostali možnost zahrávat pokutový kop, který protrhl střeleckou nemohoucnost Dražic Michal Mareš. Hosté s první brankou v sezoně dostali chuť a  za další čtyři minuty to už bylo jen o dvě branky, když Tomáš Běhoun po centru dotlačil míč za Váverkova záda. Jedenadvacetiletý útočník Dražic byl při chuti a v samotném závěru ještě vykřesal teoretickou šanci hostů na body, když vstřelil svojí druhou branku v zápase. Jakékoliv náznaky ale o minutu později domácí zatrhli. Dlouhého nákopu domácího brankáře využil Jakub Kozák, který obešel obránce a následně přehodil i brankáře Počinka. Napínavý závěr tak zvládl lépe domácí Protivín, který bere tři body za divoké vítězství 5-3.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Do 78´minuty jsme drželi soupeře na dostřel, vedli postupně až 4:0 a neproměnili minimálně další 4 vyložené šance. Pak přišla penalta hostí, my úplně vypadli z role, jakoby měli na nohou závaží. Dražice vstřelily během několika minut další 2 góly a v 90´minutě bojovaly o bod. Naše vítězství pojistil ve druhé minutě nastavení Kozák.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Je to pořád stejná písnička. Nezvládli jsme začátek utkání a v 60. minutě prohrávali 0-4. Kluci se ale ještě dokázali do utkání vrátit a nakonec osmigólová přestřelka nám sice body nepřinesla, ale konečně jsme vstřelil branku. Teď nás čeká "anglický" týden a hlavně důležitý zápas s Jankovem.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , J. Vorel [-] , V. Štěpka [-] (72. M. Urban [-] ) , Z. Vorel [-] , P. Hrachovec [-] , J. Hornát [-] , M. Nedvěd [-] , L. Buko [-] , V. Kulík [-] (65. J. Kozák [-] ) , M. Zach [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Horka [-] , D. Tůma [-] (77. E. Böhm [-] ) , M. Mareš [-] , A. Fulei [-] , J. Svojše [-] (77. J. Stuchlík [-] ) , V. Studenovský [-] (46. T. Běhoun [-] ) , J. Štecher [-] , O. Hornát [-] , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 4. A. Petr , 27. J. Vorel , 47. V. Štěpka , 71. P. Hrachovec , 85. M. Urban - 17. D. Tůma , 30. M. Horka , 30. J. Štecher , 35. J. Svojše , 68. A. Sváček , 71. A. Fulei , 83. M. Veselý . ČK: 35. J. Hornát - 40. M. Horka .
Hráči zápasu: V. Kulík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KOLLMANN Jaroslav, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: remíza

Protivín musí po dvou prohrách zabrat, ale Dražice si odvezou z Protivína bod za remízu.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích