2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice stále bez bodu! Tentokrát neuspěly v Třeboni


Branky


26

Svěřenci Jaroslava Vondráška zatím v letošní sezoně ještě nepotkal pocit vítězství a hráči to chtěli zlomit v duelu proti třeboňské Jiskře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět Průcha

Zápas se od prvních minut odehrával podle očekávaného scénáře, ve kterém domácí sice měli více míč na kopačkách ale obranný blok Semic dokázal náporu Jiskry odolávat. Když už se domácí dokázali dostat za první val hostí, tak naopak pro změnu selhala koncovka, kterou buď kryl brankář Dvořáček, nebo šel míč mimo tři tyče. Zodpovědnému výkonu Semic navíc vlil další elán do života Martin Pohnán, který ve 28. minutě využil při centru nedohody domácí obrany a zakončil v poklidu do sítě. Domácí ale dokázali ještě do poločasu vyrovnat, když na přihrávku Radosty navázal Průcha, který srovnal stav zápasu.

Druhý poločas přinesl rozuzlení po hodině hry, kdy domácí dostali možnost standardní situace, ze které se prosadil opět Průcha. Třeboň pak zkušeně hlídala jednobrankový náskok a Semice nedokázaly na otočení výsledku odpovědět. Hosté tak mají po čtyřech zápasech čtyři porážky a duel s Třeběticemi bude důležitější, než by kdo před sezonou čekal.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Věděli jsme, že Semice budou pro nás nepříjemný soupeř. Hráči Semic mají výškovou převahu, hrozili hlavně ve vzdušných soubojích. V prvním poločase jsme měli větší držení míče, soupeř hrál ve středním bloku a čekal na brejky. Vytvořili jsme si několik příležitostí, ale finální situace jsme řešili zbrkle. Ve 28. min. přišel vysoký míč, po nedohodě v obraně propadl a soupeř vstřelil branku. Chtěli jsme hrát stále stejně, držet míč a vytvářet si šance. Ve 35. min. rozjel akci Kubata přihrávkou na Radostu, ten zavezl míč a našel Průchu, který se nemýlil. Vyrovnali jsme na 1:1. V první půli jsme měli několik šancí, ale do konce poločasu gól nepadl. Do druhého poločasu jsme šli z odhodláním otočit výsledek a vstřelit další branku. To se nám povedlo po standardní situaci opět Průchou. Závěr jsme si pohlídali a znovu vyhráli o gól. Nemůžeme čekat každý týden gólovou smršť, i když by to bylo hezké. Jsem rád, že jsme zakončili anglický týden vítězstvím. Chválím celý tým.

FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Rozhodně jsme nebyli horším týmem, bod jsme si zasloužili a domácí se museli bát o vítězství do posledních vteřin. Bohužel jsme stále bez bodu a jako trenér za to nesu plnou zodpovědnost, v týdnu musíme dále pokračovat v kvalitní přípravě, abychom již okusili vítězství



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Zavadil [-] , F. Radosta [-] (81. J. Vrána [-] ) , J. Činčura [-] (64. D. Andres [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (93. K. Bicenc [-] ) , J. Matoušek [-] (88. J. Vranovský [-] ) , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , J. Schneider [-] (92. J. Meškan [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - F. Blažek [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , Z. Pšenička [-] , J. Forman [-] , R. Veleman [-] (46. J. Hrala [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] (71. L. Holub [-] ) , J. Sádlo [-] (77. J. Linhart [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 72. J. Schneider , 75. J. Kubata , 86. M. Pánek , 90. M. Průcha - 18. J. Sádlo , 40. Z. Pšenička , 54. F. Blažek , 90. P. Keclík .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - DIMITROV Nikolaj, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Z lázeňského městečka se body nevozí a kapříci z nedalekých rybníků a sádek se lovit směrem ven nebudou.

Tip experta: výhra domácích

Semice čekají na první body, ale v Třeboni, která bude patřit mezi nejlepší týmy soutěže, se jim dařit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích