0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 14:30

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné vyloupilo Dražice a je stále stoprocentní


Branky


25

Malšané plní zatím roli černého koně soutěže na jedničku a po třech vítězství na ně čekal druhý venkovní zápas sezony. Dražice naopak naskočily do fotbalového kolotoče po týdenním volnu, kvůli přesunutí zápasu s Jankovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost pro Roudné

Dražicím dlouhodobě dělají problémy začátky utkání a i tentokrát přišel tvrdý direkt už ve čtvrté minutě, kdy Malši poslal do vedení navrátilec z Rakouska Filip Navrátil. Domácí se snažili si vypracovat nějakou šanci, ale přímé ohrožení brankáře Havlíčka bylo v nedohlednu, a tak v 18. minutě udeřili opět hosté. když na rozdíl dvou branek zvýšil už tradiční střelec Viktor Kadlec. Toho ještě v závěru poločasu doplnil Míka a první poločas tak jednoznačně rozhodl o utkání. Ve druhém dějství totiž Roudné sice zařadilo nižší tempo, ale stále zkušeně hlídalo třígólový náskok a nepouštělo domácí do šancí. Poslední branky utkání se fanoušci dočkali dvě minuty před koncem duelu, když se podruhé v zápase a už po osmé v sezoně trefil Kadlec. Roudné tak zvítězilo jednoznačně 4-0 a dál je stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Do utkání s Malší jsme nastoupili bez třech hráčů základní sestavy a bylo to znát i na hřišti. Opět jsme nechytili začátek a proti skvěle hrajícím hostům jsme si skoro nic nevytvořili. Roudné bylo o level výš a zaslouženě vyhrálo.




Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Mareš [-] (89. T. Hořejší [-] ) , J. Stuchlík [-] (58. T. Běhoun [-] ) , J. Svojše [-] (65. M. Žamboch [-] ) , V. Studenovský [-] , T. Bareš [-] , J. Štecher [-] , O. Páša [-] , O. Hornát [-] , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] (63. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] (73. F. Pazourek [-] ) , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (56. Z. Holý [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] , P. Cepák [-] , L. Wohlgemuth [-]

ŽK: 43. J. Svojše , 78. M. Veselý .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vican Miroslav - VICAN Miroslav, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jsou velkým favoritem a toto potvrdí vývozem bodů z Dražic na českobudějovicko.

Tip experta: výhra hostů

Roudné má na začátku sezóny pořádně nabito! Další, kdo to odnese, budou Dražice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů