2:3
(1:1)
16. D. Petřík (p.)
67. D. Petřík
72. D. Petřík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petříkův hattrick zařídil Milevsku tři body proti Olympii


Branky


27. V. Dobal , 49. T. Gondek - 16. D. Petřík (p.) , 67. D. Petřík , 72. D. Petřík (p.)
25

Týnská Olympie o minulém víkendu odčinila domácí porážku z prvního kola a svěřenci Václava Mareše chtěli na vítězství z Dražic navázat proti Milevsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas měl od prvních minut náboj a na velkém hřišti se hrálo lépe domácímu Týnu. První se ale v zápase prosadili hosté. Po čtvrt hodině sudí Krčín nařídil pro vzduchotechniky pokutový kop, který s klidem proměnil Daniel Petřík. Vedením ale Milevsku vydrželo pouhých jedenáct minut, než se o vyrovnání postaral po rohovém kopu Vladimír Dobal. První poločas dál nabízel napínavý souboj, který ale v první půli už branky nepřinesl.

Vítězný hattrick

Kdo se zapomenul u stánku s občerstvením po začátku poločasu, tak mohl jen litovat. Ve 49. minutě domácí rozjeli akci od obránců až k zakončujícímu Gondekovi, který poslal Týn do vedení. To vydrželo Olympii až do 67. minuty, než o sobě dal opět vědět Daniel Petřík. Ten využil nádherné přihrávky mezi obranou linii a vyrovnal. Milevsko bylo při chuti a v 72. minutě sudí Krčín nařídil pro hosty druhý pokutový kop. Petřík tak dostal možnost zkompletovat hattrick a to se mu povedlo. Domácí se snažili ještě s výsledkem utkání něco udělat, ale marně. V závěrečných minutách byli vyloučeni po potyčce střídaček oba trenéři, a tak hostující Tomáš Smrčina oslavil vítězství 3-2 se svými hráči až v kabině. Týn naopak podruhé doma padl.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Popravdě se mi tento zápas ani moc hodnotit nechce, přesto krátce. Myslím si, že by zápasu více slušela remíza. Hosté byli v první půlce lepším týmem, my naopak ve druhé, ale přesto jsme zápas prohráli. Řekl jsem, že se k rozhodčím vyjadřovat nebudu, ale tentokrát musím. Jestli nás ještě někdy bude pískat PAN rozhodčí Krčín, tak zůstanu raději doma s rodinou. Tento pán vám bere veškerou sílu a chuť dál pokračovat. Za mé chování se všem omlouvám.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Myslím, že jsme tentokrát byli spíš šťastnější, protože v prvních dvou zápasech jsme podle mě podali lepší výkon. Týn hrál velmi dobře a dělal nám problémy. Mysleli jsme si, že nám jejich velké hřiště bude vyhovovat, chtěli jsme si ho udělat ještě větší do délky, aby se nedostávali jejich hráči po nákopech za naši obranu, ale naopak jsme měli daleko k soupeřům v meziprostorech před obránci. Týn se nebál hrát i pod tlakem po zemi a my jsme s tím měli problémy. Po našem zisku jsme dost často rychle míč odevzdali a nedostávali jsme se tolik do hry. Od domácích jsme se několikrát nechali zatlačit zbytečným couváním v krajích, kdy jsme špatně přebírali hráče. Z takového zápasu jsou pro nás body cenné.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - V. Dobal [-] , T. Gondek [-] (85. M. Procházka [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , L. Gutwirth [-] , V. Pícha [-] (39. J. Mezera [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , A. Kotrba [-] , R. Bártík [-] (55. K. Süsmelich [-] ) , M. Hejl [-] (68. F. Hadáček [-] ) , T. Vakoč [-] , D. Petřík [-] , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (61. M. Kálal [-] ) , M. Volf [-] , J. Hadáček [-] (85. T. Pich [-] )

ŽK: 46. J. Meidl , 53. R. Podhradský , 61. J. Mezera , 70. V. Dobal , 71. L. Stoklasa , 87. T. Gondek - 50. J. Marvan , 83. M. Hejl , 87. M. Kálal , 89. F. Hadáček , 91. M. Volf , 95. J. Hadáček , 97. M. Hejl .
Hráči zápasu: D. Petřík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krčín Jan - BRYCH Jiří, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: remíza

tady očekávám vyrovnaný zápas, který nabídne i dost branek. Skončí ale remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích