1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeběticím domácí premiéra zhořkla! Hlubokou vysvobodil Rottenborn


Branky


25

Dvou postupy za sebou přinesly do Třebětic v sobotu velkou slávu. Domácí tým vedený Markem Černocem čekal první domácí duel v krajském přeboru a po venkovním utkání v Olešníku čekal domácí další těžký soupeř. Tentorkát Hluboká nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna chyba

Zápas začala v Třeběticích aktivněji hostující Hluboká, která chtěla v počátečním tlaku nejlépe vytěžit i vedoucí branku. To se ale nepovedlo a domácí postupně vyrovnali s favoritem hru. Navíc si žlutozelené barvy vytvořily i nebezpečnost příležitost, ve které ale Filipa Nehybu vychytal hlubocký brankář Pavelec. Po půl hodině hry tak přišla řada na hosty, kteří využili zaváhání domácích a po zbytečném faulu otevřel skóre utkání Tomáš Křiváček mladší, který tak stanovil i poločasový výsledek.

Zlaté střídání

Třebětice do druhého poločasu šli s jasným cílem bodovat a díky aktivnímu výkonu začali hosty přehrávat. Ti se začali strachovat o výsledek a to bylo předznamenání následujících chvil. Po hodině hry totiž došlo na opakování souboje Filipa Nehyby s brankářem Pavelcem, a tentokrát už byl mladý útočník domácích úspěšnější. Třebětice tak vyrovnaly a zápas začínal od znova. Hosté ale měli šťastnou ruku při střídání, neboť v 73. minutě vrátil vedení týmu z podzámčí Dennis Rottenborn, který byl v té chvíli pouhé čtyři minuty na hřišti. Domácí se ještě snažili vyrovnat, ale bohužel se jim druhou branku vstřelit nepodařilo. Hluboká si tak odváží z horké půdy Třebětic cenné vítězství 2-1.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Zápas musel být pastvou pro oči. Prvních patnáct minut nás Hluboká mačkala, ale my dokázali odolat a postupně hru vyrovnat, přičemž jsme mohli jít i do vedení, nebýt zákroku hostujícího Pavelce. Hosté nakonec využili naší chyby a my ve druhém poločasu doháněli ztrátu. Kluci ale hráli ve druhém dějství parádně a díky jednoznačné převaze jsme i vyrovnali. Bohužel nás soupeř opět z naší chyby potrestal a my mu tak body vysloveně darovali. Kluci si ale minimálně za druhý poločas zaslouží uznání.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Byli jsme si vědomi, že nás v tomto utkání nečeká nic jednoduchého a to se také potvrdilo. Úvod utkání patřil spíše nám a po půlhodině hry jsme se dostali do vedení. Druhý poločas byl z naší strany o něco slabší, jako bychom se trochu strachovali o těsné vedení. Toho domácí využili a vývoj utkání vyrovnali brankou v 65. minutě. Vítězství na naší stranu nakonec překlopil střídající Rotternborn. Důležitá výhra založená na kolektivním výkonu.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - R. Tříletý [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] (85. F. Solař [-] ) , L. Gall [-] (62. V. Novák [-] ) , F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , M. Trávníček [-] , P. Švarc [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - T. Antoš [-] , P. Kössl [-] , M. Otepka [-] , J. Rubick [-] - D. Kolafa [-] (89. R. Dohnal [-] ) , T. Křiváček [-] (50. M. Škoda [-] ) , K. Kadlec [-] (86. O. Pilný [-] ) , V. Hrachovec [-] - J. Píša [-] , T. Křiváček [-] (69. D. Rottenborn [-] )

ŽK: 27. V. Habr , 88. R. Tříletý - 21. V. Hrachovec , 58. J. Píša , 87. O. Pilný .
Hráči zápasu: D. Rottenborn .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

18. 8. 2023 12:47
Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Třebětic budou mít krajskou domácí premiéru a budou určitě hodně namotivovaní před domácími fanoušky. Přijíždí však velmi silná Hluboká, která bude chtít předvést lepší výkon než v minulém utkání. Tipuji dlouho vyrovnaný zápas a vzdor ze strany domácích, ale radovat se budou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí nováček určitě před pěknou návštěvu na silnou Hlubokou stačit nebude.