Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:30

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průcha opět úřadoval a Třeboň deklasovala Mirovice


25

Nováček z Mirovic si v prvním kole připsal tři body za vitězství nad Osekem, ale tentokrát ho čekal tězší kalibr. Třeboň totiž je na domácí půdě silná a duel s Hlubokou i přes prohru ukázal kvalitu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pro hosty

Kdo nestihl první minuty utkání, tak mohl jen litovat. Už po devíti minutách totiž hosté dostali možnost rozehrát rohový kop, na který si naskočil Kocourek a poslal Mirovice do nečekaného vedení. To ale vydrželo pouhé tři minuty, než se na třeboňské straně prosadil obránce Širhala a stav utkání byl po dvanácti minutách už 1-1. Po vstřelené brance převzali domácí otěže utkání a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Ujala se ale až ta po půl hodině hry, kdy Vlas nedosáhl přes svého obránce na míč, domácí střelec Průcha měl snadnou práci a poločas tak skončil vedením domácích o jednu branku. 

Hattrick Průchy

Pokud chtěly hostující Mirovice s utkáním něco ve druhé půli udělat, tak jejich plány během čtvrt hodiny zlikvidoval Martin Průcha. Útočník třeboňské Jiskry byl při chuti a po pěti minutách hry zvýšil na rozdíl dvou branek. Hattrick završil Průcha za dalších osm minut a o výsledku utkání bylo rozhodnuto. Mirovice neměli nic na odpor a do konce zápasu inkasovali ještě dvakrát. Nejprve v 73. minutě přidal pátou branku střídající Schneider a na konečných 6-1 uzavřel účet minutu před koncem utkání Leoš Hromádka. Třeboň tedy sice obdržela už po devíti minutách branku, ale do zápasu se ihned vrátila a nakonec zvítězila přesvědčivě poměrem 6-1. Mirovice na závěr utkání pošetřily síly a doma se pokusí příští víkend o body v souboji nováčků.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Bohužel v začátku utkání jsme inkasovali v 9. min. jako první gól z rohu. Ve 12. min bylo vyrovnáno gólem Širhala. Hráli jsme aktivně a snažili se otočit zápas. Po několika šancích se to povedlo až ve 31. min. Průchovo prvním gólem. Poločas skončil 2:1 a diváci se nenudili. Do druhého poločasu jsme šli s jednobrankovým náskokem a chtěli přidat další góly. Po pěti minutách jsme navýšili skóre na 3:1 Průchou. V 58. min Průcha vstřelil další branku a završil tím Hattrick. Vystřídali jsme a do hry vstoupil Schneider, stačila mu jedna minuta na vstřelení gólu již na 5:1. Další střídající hráč Vranovský přihrál na poslední gól v tomto zápase Hromádkovi v 89. min. na konečných 6:1. Jsem rád, že i na lavičce máme kvalitní hráče, kteří nám pomáhájí k výhře. Chválím celý tým.

SK Mirovice
Michal Huleš - zástupce kapitána: Přijeli jsme na hřiště týmu, který by se měl pohybovat v horních patrech tabulky. Začátek zápasu byl celkem v rychlém tempu a domácí drželi balon, ale my jsem také velkém dobře kombinovali. Po rohovém kopu jsme se dostali do vedení Ondrou Kocourkem. Následně domácí začali tlačit, a přišlo zasloužené vyrovnání na 1:1, kdy jsme dostali gól po dlouhém nákupu do vápna a prohraném hlavičkovém souboji a následném zakončení. Gól na 2:1 byl celkem smolný, když náš obránce chtěl odkopnout balon a trefil útočníka a když si gólman šel pro balon mu obránce překážek a balon lehce doklepl domácí útočník do brány. V druhem poločase začali naši hráči tahat nohy a bylo znát na domácích, ze začali ještě více tlačit, aby navýšili skóre, a to se jim povedlo a od stavu 3:1 jsme odešli a domácí nás jednoznačně přehráli a my jsme už konec jen dohrávali a domácí už jen navyšovali skóre. Musím uznat kvalitu soupeře, který na svém hřišti jen tak prohrávat nebude.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Činčura [-] (72. J. Schneider [-] ) , J. Vrána [-] (46. D. Andres [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (75. J. Vranovský [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] (85. J. Divoký [-] ) , J. Zavadil [-] (80. V. Týnavský [-] )

SK Mirovice
J. Vlas [-] - D. Pechar [-] , P. Janota [-] (75. V. Jelínek [-] ) , O. Kocourek [-] , J. Král [-] (62. J. Mašek [-] ) , R. Peterka [-] (62. M. Huleš [-] ) , A. Husar [-] (46. J. Převrátil [-] ) , T. Vondrák [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-]

Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: LEIŠ Filip - ŠŤASTNÝ Radek, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vyrovnané utkání, ale Třeboň si zápas doma pohlídá. Mirovice však nedají nic zadarmo a pro Třeboň to nebude vůbec jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Mirovice i letos budou hrát špičku soutěže.