0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 14:30

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn vyloupil Dražice! Rozhodl už v první půli


Branky


24

V sobotu došlo na souboj dvou týmů, kteří první kolo výsledkově nezvládly. Týnská Olympie nestačila v domácím duelu na Protivín a Dražice obdržely v Trhových Svinech tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ty chyby!

Zápas v Dražicích nabídl stovce přítomných diváků velice vyrovnaný duel, ve kterém oba týmy měly jasně dány své taktiky. Domácí hrozili z nakopávaných míčů, které ale obrana Olympie dokázala likvidovat. Hosté naopak čekali ve své kombinaci na chyby domácích a první z nich přišla před půl hodinou hry. Ve 28. minutě si míč našla letní posila Týna z českobudějovické Lokomotivy Tomáš Gondek, který svým pokusem nedal Počinkovi šanci. Hosty branka utvrdila v jejich hře a po čtyřiceti minutách navázal na Gondeka i jeho spoluhráč z Lokomotivy Lukáš Gutwirth a Týn vedl před koncem poločasu 2-0. Šanci za domácí snížit měl aktivní Fulei, ale jeho pokus v brance neskončil.

Druhý poločas následně přinesl podobný obrázek hry, který mohl přinést nějakou tu brankou na obou stranách, ale fanoušci se jí už nedočkali. Týn tak odčinit porážku s Protivínem a z Dražic si odvezl za vítězství všechny body. Domácím se naopak začátek sezony zatím nevede podle představ a duel v Jankově bude tak pro tým kapitána Štechera velice důležitý.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Nebyli jsme horším týmem. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém jsme nevyužili naše šance a inkasovali z našich chyb. Ve druhém poločase jsme byli o trochu lepším týmem, ale nebylo nám přáno. V Jankově se musí všechno otočit a my musíme bodovat.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Do Dražic jsme jeli s cílem samozřejmě bodovat, ale také napravit nepovedené domácí utkání. Věděli jsme, co nás čeká, a to se také ukázalo, ale hráči ukázali svoji kvalitu a přistoupili k zápasu tak jak jsme si řekli. Myslím si, že jsme po celý zápas byli lepším týmem a kdybychom proměnili svoje šance které jsme si během zápasu vytvořili, tak by zápas mohl skončit i vyšším výsledkem. Každopádně nám domácí určitě nic zadarmo nedali, především byly nebezpečné jejich nakopávané míče, ale my jsme se na to dobře připravili a naše obrana měla vše pod kontrolou. Oproti domácímu zápasu jsme změnili rozestavení, a ukázalo se, že to bylo rozhodující, protože domácím naše hra směrem do předu dělala velké problémy. Jsem rád za body, které si z Dražic odvážíme.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - V. Studenovský [-] (83. O. Páša [-] ) , J. Turek [-] (46. T. Bareš [-] ) , M. Horka [-] (46. T. Běhoun [-] ) , A. Fulei [-] , J. Štecher [-] , M. Mareš [-] (59. J. Stuchlík [-] ) , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , T. Gondek [-] (71. J. Mezera [-] ) , J. Hudeček [-] (80. J. Liška [-] ) , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , L. Gutwirth [-] (93. L. Mravec [-] ) , V. Pícha [-] (91. M. Procházka [-] ) , J. Meidl [-]

ŽK: 67. T. Běhoun , 84. A. Sváček - 19. L. Gutwirth , 44. R. Podhradský , 69. V. Dobal .
Hráči zápasu: L. Gutwirth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BOČEK Petr, KOLLÁRIK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Gondek rozhodne zápas!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: remíza

Oba týmy minulé kolo prohrály. Dražice venku, Týn doma. Týn bude chtít pro mě překvapující prohru odčinit, ale Dražice doma nedají nic zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí jsou za mne kandidát sestupu číslo 2 a Vltavo Týnští jim nedají šanci.