5:3
(2:1)
37. J. Jonáš (p.)
55. D. Marek
80. D. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice na úvod vyhrála. Ale měli jsme utkání zvládnout daleko lépe, říká trenér


Branky


16. T. Kuchta , 20. D. Novotný , 66. J. Bureš , 81. D. Novotný , 87. M. Rak - 37. J. Jonáš (p.) , 55. D. Marek , 80. D. Novák
7

Úvodní utkání nového ročníku I. B třídy Středočeského kraje vyšlo fotbalistům SK Slavia Jesenice na jedničku. Alespoň výsledkově ano. Svěřenci trenéra Pavla Zdanovce v sobotním parném odpoledni přivítali na svém stadionu nováčka soutěže Červené Janovice a soupeře, za kterého nastoupil i někdejší reprezentant Martin Jiránek, porazili po boji 5:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Kutnohorska, kteří do Jesenice přijeli ve značně prořídlé sestavě, ale domácího favorita zle kousali. V průběhu zápasu dokázali doslova vstát z mrtvých a v 80. minutě krásnou ránou bombéra Davida Nováka vyrovnali na 3:3. Slavia ovšem záhy odpověděla díky Dominiku Novotnému, jenž se zmocnil míče, nastartoval motory a pompézní pumelicí nedal janovického gólmanovi Boumovi sebemenší šanci. V závěru ještě mladý útočník připravil míč střídajícímu Rakovi, který pečetil výsledek na konečných 5:3 pro domácí. 

 

Přestože Jesenice úvodní utkání nového ročníku déčkové skupiny I. B třídy zvládla za tři body, trenér Pavel Zdanovec měl po skončení osmigólového zápasu rozporuplné pocity. „Musím se přiznat, že s výkonem ani s konečným výsledkem spokojený nejsem. Měli jsme celé utkání zvládnout daleko lépe," svěřil se šestačtyřicetiletý kouč s tím, že stačilo zopakovat výkony z předchozích přípravných zápasů. 

 

„Co se týče obecných pokynů, ať už nastavení herní taktiky mužstva, vstup do utkání, specifické obranné činnosti, tak tohle všechno kluci plnili obstojně. Horší už to bylo u individuálních výkonů některých hráčů," lemantoval trenér druhého týmu minulého ročníku jedné ze skupin nejnižší krajské soutěže. 

 

U některých jedinců mu vadily především technické nedostatky. „Jednalo se určitě o základní herní dovednosti některých hráčů. Tím myslím zpracování, přihrávky a celková kontrola na míči. A pak také pohyb. Musíme se naučit odehrát zápasy v daleko větším nasazení a tempu," má jasno Pavel Zdanovec. 

 

V příštím kole jede Slavia do Teplýšovic, které na úvod remizovaly v Kunicích 0:0. Pravděpodobně i s playmakerem Tomášem Kuchtou, který v zápase proti Červeným Janovicím střídal s bolestivou grimasou už v 58. minutě. „Tomáš začal pociťovat nedávné svalové zranění, a proto došlo k jeho vystřídání. Ale nemělo by se snad jednat o nic vážného a všichni doufáme, že bude na další zápasy připravený," přeje si trenér fotbalové Jesenice. 

 

Autor: Martin Mangl



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - R. Kuchta [-] , M. Štěpánek [-] , T. Kuchta [-] (58. M. Rak [-] ) , D. Pešl [-] , A. Neumann [-] , D. Novotný [-] (87. A. Novák [-] ) , J. Kopa [-] , J. Bureš [-] , M. Beneš [-] , Š. Kubec [-]

Sokol Červené Janovice
V. Bouma [-] - M. Jiránek [-] , T. Dvořák [-] , T. Dudla [-] , D. Uher [-] , D. Novák [-] , D. Marek [-] , J. Kubík [-] , L. Kaufman [-] , J. Jonáš [-] , M. Eichler [-]

ŽK: 24. Š. Kubec - 18. M. Eichler , 61. D. Uher , 63. T. Dudla , 78. J. Jonáš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sandev Patrik - ASNÍK Daniel, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů