6:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Puk a Marek Ramšák svými hattricky vystřelili Pátku tři body


Branky


12. M. Ramšák , 56. M. Puk , 58. M. Ramšák , 81. M. Puk , 87. M. Puk , 89. M. Ramšák - 75. J. Kuchař
8

Plaňany přijely do Pátku v roli outsidera. Pátek se pohybuje v horních patrech tabulky, zatímco Plaňany se pohybují na druhém konci tabulky. Čtyři prohry v řadě nedokázaly Plaňany odčinit ani v Pátku, který díky hatrickům Ramšáka a M. Puka vyhrál jasně 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ramšák otevřel skóre

Od úvodních minut byla na hostech vidět chuť. Ve 12' se dostali do vedení domácí, když pěknou průnikovou přihrávkou našel Mejzr Stibora a ten sám před brankářem ještě přihrávkou vylepšil pozici pro Ramšáka, který neměl problém uklidit míč do prázdné brány 1:0! Domácí tým svého soupeře nepouštěl do šancí a sám zahrozil ve 35', když Ramšák našel hlavu M. Puka, ale těsně minul bránu hostů. Ve 36' přihrál Ramšák M. Pukovi a ten přihrál míč proti noze Stehlíkovi, proti kterému se dobrým zákrokem vyznamenal Arnold a vyrazil míč na roh. V závěru první půle si vypracovali šanci i hosté, ale jejich pokus skvělým zákrokem zlikvidoval Kožurik.

Dvojitý hattrick

Ve druhém poločase chtěli hosté držet krok, ale to se jim povedlo pouze pár minut. Ve 47' poslal Mejzr do úniku M. Puka, který ještě přihrál Ramšákovi, ale toho vychytal Arnold. V 56' dlouho otálel s rozehrávkou hostující brankář Arnold a míč mu vypíchl Ramšák k Zubákovi, ten uvolnil M. Puka, který uklidil míč do brány 2:0! V 58' si slabší chvilku vybral opět brankář Arnold, když chtěl otočit hru, ale míč mu uskočil přímo k Ramšákovi, který neměl problém skórovat 3:0! V 75' dělal ve svém vápně kličku útočníkovi domácí brankář Kožurik a k vypíchnutému míči se dostal Kuchař, který ho uklidil do prázdné brány 3:1! V 81' předvedl sólo od půlky M. Puk, vyhnul se obránci a nedal Arnoldovi šanci 4:1! V 87' zatáhl míč do pokutového území Ramšák, přihrál pod sebe a M. Puk propálil vše co mu stálo v cestě a zkompletoval hattrick 5:1! V 89' se vyhnul ofsajdové pasti Ramšák, obešel brankáře a dovršil hattrick 6:1!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Marek Paclík (vedoucí týmu): Hosté od začátku měli chuť a dobrý pohyb. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Jako zkušené mužstvo jsme čekali na chybu a ta přišla. Jinak od nás hra nebyla dopředu dobrá. Zbytečné chyby v přechodu. V defenzívě vedenou kapitánem Kohoutkem jsme soupeře nepouštěli do šancí. Až na jednu před poločasem, kdy se vyznamenal brankář Kožurik. Druhý poločas byl v naší režii. Od začátku jsme si vypracovali šance. Smolný zápas pro hostujícího brankáře, který zlikvidoval několik střel, ale pak během tří minut dvakrát chyboval a bylo rozhodnuto o osudu zápasu. Rozhodčí musím pochválit. Povedený výkon. Hosté nepatří do míst, kde se nachází. Mají v týmu zajímavé hráče. Gratuluji týmu za vítězství a poděkování za celý podzim.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund (hrající asistent trenéra): Na poslední podzimní zápas jsme bohužel neodcestovali kompletní, ale to nic neměnilo na tom, že jsme si do Pátku jely pro body. První poločas jsme začali vyrovnaným fotbalem, kde šance měly obě mužstva. My jsme bohužel neproměnili žádnou, zatímco soupeř jednu ano a tak jsme šli do kabin za stavu 1-0. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme vydržet v tempu a nepolevit v koncentraci. To se nám bohužel dařilo jen do 56 minuty, kde jsme během dvou minut naservírovali domácím 2 góly, ty odskočily na tří gólový rozdíl a bylo po zápase. Zbývající čas se už jenom dohrával. Teď nás čeká dlouhá zimní pauze, kde se musíme dát dohromady po fyzické, ale i psychické stránce a pokusit se otočit zatím ne úplně podařenou sezónu.



Sestavy


Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] (76. J. Navrátil [-] ) , M. Puk [-] , P. Stibor [-] (60. M. Šercl [-] ) , O. Puk [-] , S. Štok [-] (60. L. Kadlec [-] ) , J. Zubák [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Kuchař [-] , F. Sosvor [-] (19. M. Čech [-] ) , A. Vietrov [-] , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , K. Rýva [-] (60. T. Freund [-] ) , S. Yakhnov [-] , M. Volavka [-] , J. Nedvědil [-] , M. Starov [-]

ŽK: 40. S. Štok , 81. L. Kadlec - 5. F. Sosvor , 11. M. Volavka , 61. M. Starov .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Říha Jaroslav - PETRŽELA Jiří, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Šaroch
Tip experta: výhra domácích

Pátek je doma silný a měl by vyhrát. Naopak Plaňany šest zápasů nevyhrály, takže věřím Pátku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích