1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec pokračuje ve spanilé jízdě. Nezastavily je ani Paběnice


Branky


46. J. Špičák - 36. L. Kubelka (p.) , 41. O. Bejbl , 55. L. Kubelka , 81. P. Šoufek
10

Paběnice v minulém kole rozstřílely Sadskou devíti brankami a ze všech nováčků si vedou nejlépe, když mají stejně bodů jako Pátek nebo Semice. Městec Králové si letos hraje svojí soutěž, když prohrál pouze jednou. Vzájemný duel zvládl lépe hostující Městec i proto, protože domácí mají dlouhodobě zraněné hráče a z toho důvodu už se těší na zimní přestávku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty v prvním poločase

Domácí tým musel před utkáním řešit složení sestavy a o to těžší pro ně utkání s nejlepším týmem probíhající sezony bylo. V 18' byl v pokutovém území faulován hostující Kubelka, ale pokutový kop poslal Vobořil jen do tyče. První branka v utkání padla po dalším pokutovém kopu. Ve 36' byl brankářem domácích v pokutovém území faulován Nýč a penaltu proměnil Kubelka 0:1! Ve 41' našel hostující Vobořil kolmou přihrávkou dobře nabíhajícího Bejbla a ten obhodil brankáře Výborného 0:2! Domácí dokázali do poločasu snížit, když Koloušek svým centrem našel přesně hlavu Špičáka a ten upravil na poločasových 1:2!

Domácí penaltu zahodili

Městec pokračoval ve své hře i ve druhém poločase. V 55' hosté zvýšili svůj náskok, když ze strany nacentroval Sochor a na zadní tyči se prosadil po druhé v utkání Kubelka 1:3! Domácí se nedokázali směrem dopředu prosazovat. Další branka přišla až v 81', kdy hosté předvedli hezkou křídelní akci a přihrávku pod sebe využil střídající Šoufek 1:4! V 84' fauloval v pokutovém území hostující Borecký a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost brankář domácích Výborný, ale penaltu neproměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Josef Říha (vedoucí): Už před zápasem domácí řešili potíže se sestavou. Nechci se vymlouvat, ale kvůli dlouhodobým zraněním, nemocem a dalším absencím jsme minus šest hráčů ze základu. Hosté byli kvalitní, ale hrát se s nimi dalo. Chyběli nám alespoň dva konstruktivní hráči, abychom míč podrželi a přihráli si. Hráli jsme hlavně se zabezpečenou obranou. Hra dopředu nám moc nešla, v tlaku nás držel spíše soupeř svou rozehrou a nákopy. Výkon a výsledek je adekvátní naší sestavě, více toho z naší strany asi nešlo. Kvůli dlouhodobým zraněním už potřebujeme konec sezony.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Zápas z kterého jsme měli velký respekt jsme zvládli. Musím říct, že jsme to zvládli s velkou grácií. Soupeř byl zkušený, ale hrozil sporadicky. Vlastně z ojedinělé standardky vstřelil branku, když Vašek Koloušek ukázal, jak moc to ještě má v noze a posadil balon svému útočníkovi na palici. Svůj tým chválím, velmi chválím! Kluci takticky plnili, dobře napadali, vytvářeli si přesně ty situace, které jsme potřebovali. Super. Znovu pomohli i střídající hráči, kteří zařídili branku na 4:1 a byli cítit. Ohromně se těším na komentáře, že jsme kopali 2 penalty. V zápase se kopali 3 a všechny byly 100% jasné. Tím bych chtěl pochválit sudí! Za týden máme Ostrou a my si musíme pohlídat navléknutí posledního korálku na náš pomyslný náhrdelník výher.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
M. Výborný [-] - R. Richard [-] , J. Špičák [-] , V. Koloušek [-] , J. Šindelář [-] , T. Horváth [-] , M. Záhrobský [-] , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] , M. Blahník [-] , L. Čáp [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] (83. P. Havránek [-] ) , L. Kubelka [-] (63. P. Šoufek [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] , J. Sochor [-] , T. Nýč [-] (75. M. Novák [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 87. J. Špičák - 92. M. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prosr Tomáš - KOHOUT Pavel, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Adam Vyhnánek
Tip experta: výhra hostů

Lídr tabulky nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:27
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů