T. Kmoch 15.
M. Kasal 40.
T. Holub 45. (vl.)
L. Seifert 58.
M. Kasal 62.
5:1
(3:0)
78. T. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim se výsledkově zvedla. Pečky dostaly bůra


Branky


15. T. Kmoch , 40. M. Kasal , 45. T. Holub (vl.) , 58. L. Seifert , 62. M. Kasal - 78. T. Holub
10

Velim v minulém kole vyhrála na domácí půdě proti Rožďalovicím a po třech utkáních bez výhry dokázala naplno bodovat. Pečky po výhře v Ostré dostaly v minulém kole na domácí půdě sedm branek od Jíkve. Pečky mají třetí nejhorší obranu v soutěži a ve Velimi inkasovaly pět branek a odjely bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru první půle Velim odskočila

Úvod prvního poločasu žádnou velkou šanci nepřinesl. V 15' domácí tým vystřelil poprvé v utkání na bránu a míč skončil rovnou v síti, když se trefil Kmoch 1:0! V dalších minutách si vypracovali zajímavé příležitosti i hosté, ale své příležitosti nevyužili. Další branky padaly až v závěru první půle. Ve 40' se po standartní situaci prosadil Kasal a zvýšil na 2:0! Před odchodem do šaten ve 45' si ve skrumáži po rohovém kopu srazil míč do vlastní sítě hostující Holub a poločasové skóre bylo 3:0!

Velim přidala další branky

Úvod druhého poločasu hráčům příliš nepřálo počasí. Hosté utkání nezabalili a snažili se o kontaktní gól. V 58' vyslal střelu domácí Seifert a ta skončila za zády brankáře Cmára, který v poločase vystřídal Mašína 4:0! V 62' se po centru ze strany podruhé v utkání prosadil Kasal a o vítězi bylo rozhodnuto 5:0! Domácí už zápas kontrolovali. Hosté se dočkali v 78' alespoň čestné branky, když Holub snížil na konečných 5:1!



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Další důležité domácí vítězství. Stejně jako minulý týden jsme podali kvalitní výkon a zaslouženě vyhráli. Škoda jen inkasované branky v závěru.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Byl to další zápas, ve kterém jsme opět dostali hodně gólů. Opakují se průběhy, kdy z první střely na bránu dostaneme lacinou branku, pak když máme velkou šanci, nedáme, vzápětí přijde pasáž dvou slepených branek soupeře a pomalu je po zápase. A když se to takhle v sezóně opakuje, bere vám to energii. Hráči se sice snaží, ale drží se nás nejistota, nízké sebevědomí a lepí se i smůla. Vůbec mi už někdy připadá, že soupeř do čeho kopne je pomalu gól a obráceně se na branku hrozně nadřeme. Pozitivní byl alespoň zlepšený herní projev ve srovnání s posledním zápasem, tentokrát jsme herně určitě nebyli horším týmem a prohrát takovým rozdílem je pro nás dost kruté. Není to pro nás jednoduchá sezóna, provází nás až příliš nestabilní výkonnost. Bodově se ale stále ještě můžeme aspoň vyrovnat loňskému podzimu. Je před námi poslední letošní zápas o tři body, hráči se musí semknout a udělat pro úspěch na hřišti maximum, jiná cesta ke zlepšení nevede.



Sestavy


FC Velim B
M. Drápela [-] - M. Kosina [-] (79. J. Jelínek [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Bečvařík [-] , O. Kosina [-] - L. Vlk [-] (67. M. Bláža [-] ) , L. Seifert [-] , V. Kopáček [-] , T. Němec [-] - M. Kasal [-] , T. Kmoch [-] (81. J. Zajíc [-] )

AFK Pečky
F. Mašín [-] (46. M. Cmár [-] ) - M. Müller [-] , P. Sova [-] (62. D. Zborník [-] ) , T. Němec [-] (46. J. Krupka [-] ) , T. Havelka [-] , M. Kaše [-] , J. Pikner [-] (46. V. Kašpárek [-] ) , J. Zajíc [-] (88. L. Müller [-] ) , T. Holub [-] , K. Pikner [-] , D. Brunclík [-]

ŽK: 27. L. Seifert - 88. J. Krupka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ŠMEJKAL Jiří, FÍLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Adam Vyhnánek
Tip experta: remíza

Týmy s nestabilními výsledky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:27
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích