1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory vyhrály druhý zápas v sezoně. Na Plaňanech leží fotbalová deka


Branky


10

Souboj dvou týmů z dolních pater tabulky dopadl lépe pro hostující Býchory. Hosté vyhráli teprve druhé utkání v této sezoně a znovu na venkovním hřišti. Plaňany nedokázaly vyhrát už šest utkání v řadě a vyhlížejí konec podzimní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šatňák Býchor

Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo. Zásluhu na tom mělo i počasí a rozbité hřiště. Domácí tým se dokázal dostat do vedení v 8', když obránce Klucska dokázal projít až do pokutového území a střelou na přední tyč překonal brankáře Holého 1:0! Hosty inkasovaná branka nakopla a začali si vytvářet šance. V několika dobrých příležitostech hosté netrefili bránu nebo je vychytal brankář Arnold. Domácím dělalo problém vysoké napadání Býchor. Ve 44' přišlo vyrovnání, když Jehlička svým centrem našel Vaňkáta a ten hlavou vyrovnal 1:1!

Tři body vystřelil Chadraba

V úvodu druhého poločasu vypadli hosté z tempa. Domácí si vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale bez výsledku. Hostující brankář Holý byl v jednom okamžiku překonán tečovanou střelou, ale na brankové čáře ho zaskočil bránící Mikita a zachránil svůj tým od inkasované branky. Hosté snažili využít okénka v obraně domácích. V 86' se to podařilo, když Chadraba obešel obránce a střelou z velkého vápna překonal brankáře Arnolda 1:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Úroveň zápasu odpovídala postavení mužstev v tabulce a zvítězilo mužstvo, které bylo efektivnější v zakončení. My jsme již několikátý zápas v krizi, které se říká fotbalová deka a kdo ji z trenérů nezažil, tak mu jí nepřeji. Především si hráči nevěří, mají nízké sebevědomí a další věci sráží jejich výkon a každým prohraným zápasem je to horší. Vysvobozením pro nás bude konec podzimní sezony, ale na poslední zápas nepojedeme jako odevzdaný soupeř i proto, že to jsme nebyli v žádném zápase.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (hráč): Zápas začal na již značně rozbitém hřišti, které se díky povětrnostním podmínkám každou minutou zhoršovalo. Po individuální chybě jsme brzy prohrávali. Po brance jsme se trochu oklepali a měli více ze hry. V průběhu poločasu jsme i pozměnili taktiku a vysunuli napadání výše, což začalo domácím dělat problémy. Druhou půli zastihl velký vítr a déšť, který trval asi deset minut a diváci z fotbalu jistě nic neměli. Cítili jsme, že v Plaňanech můžeme uspět. Utkání bylo vyrovnané, ale za větší tlak v první půli jsme si asi to vítězství zasloužili více. Nicméně s terénem, se kterým se obě mužstva musela popasovat, to bylo spíše o bojovnosti než o fotbalovém umění. Tyto body musíme potvrdit v posledním kole proti Jestřabí Lhotě. Na toto utkání se pečlivě připravíme a já osobně očekávám velký zápas.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] (73. D. Žemba [-] ) , M. Volavka [-] (80. Y. Nevdashov [-] ) , J. Nedvědil [-] , J. Kuchař [-] (59. K. Rýva [-] ) , J. Klucska [-] , M. Starov [-] (46. O. Shpuryk [-] ) , F. Sosvor [-] (90. S. Yakhnov [-] ) , A. Vietrov [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , P. Chlumský [-] , J. Vyhnánek [-] , J. Oberreiter [-] (90. M. Škopek [-] ) , A. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] (73. V. Chadraba [-] ) , P. Mikita [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-]

ŽK: 80. V. Chadraba , 88. M. Škopek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - BENÁK Petr, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Adam Vyhnánek
Tip experta: výhra hostů

Dva týmy ze spodku tabulky. Býchory prolomí ledy a budou úspěšnější.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:27
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích