1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá vybojovala v Semicích tři body


Branky


9

Semice si v minulém kole připsaly porážku proti Paběnicím a navíc přišly o brankáře Honse, který schytal ránu od fanouška po závěrečném hvizdu. Ostrá po výhře ve Velimi podlehla doma Pečkám a pokračovala v nevyrovnaných výsledcích. Vzájemný duel překvapivě vyšel lépe Ostré, která si odvezla brankou z nastaveného času všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudrna poslal Semice do vedení

Zápas byl od začátku emočně vypjatý. Semice v prvním poločase předvedly festival neproměněných šancí. Brankář hostů Procházka pochytal téměř vše co se dalo a když si neporadil on, tak hráči Semic trestuhodně netrefovali zařízení. Přesto se domácí dostali do vedení ve 40', když se hlavou po rohovém kopu prosadil Kudrna 1:0! V prvním poločase se zranil domácí Rychtařík a domácí šli do druhého poločasu ještě oslabeni.

Dozorec rozhodnul

Hosté se ve druhém poločase snažili více tvořit hru a hrozit z nebezpečných protiútoků. V 65' přišlo vyrovnání, když hezkou akci mladíčků v dresu Ostré zakončil do sítě Koblasa 1:1! Obrat přišel v nastaveném čase druhého poločasu. Na volný přímý kop hostů si za postavenou zdí naskočil Dozorec a tečoval míč před brankářem Veselým do sítě 1:2! Ostrá ukázala, že dokáže venku dělat body a odváží si cenné vítězství z hřiště ambiciózních Semic.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): K dnešnímu zápasu se nedá říct vůbec nic jiného, než že je to pro nás naprosto jasně bodová ztráta. Tento zápas jsme měli zvládnout a dotáhnout ho do vítězného konce a nastřílet soupeři 5, 6 a více gólů. Nemá význam vypisovat šance, které jsme si vytvořili, byl jich veliký počet, menších, větších i naprosto vyložených. Kdyby byl poločas už 5:0, nikdo se nemohl divit. Ale dnes zachytal výborně gólman hostů, a to co nepochytal on, to my jsme trestuhodně zahodili. Ostrá bojovala, dřela až do konce a vytěžila z minima maximum. Nechci říkat jestli je nebo není něco nazaslouženě, každopádně výsledek je jaký je, Ostrá si pro něj bojovností došla, ale my prostě takovéto utkání musíme výsledkově zvládat úplně jinak. Navíc se nám zranil Rychtařík a máme další zdravotní absence, tak už pomalu vyhlížím konec podzimní části.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Zápas měl emoční náboj derby umocněný některými přesuny mezi týmy, včetně mého příběhu. Jsem rád, že jsem si mohl ještě zahrát takový zápas na semickém hřišti, i když terén byl velmi těžký a obtížně se na něm kombinovalo. První poločas byl ve znamení neproměněných příležitostí Semic, kdy nás opět podržel gólman. Pro nás je to velmi cenné vítězství. Z venku se nám daří vozit body, potřebujeme to také potvrzovat doma. Po minulém nezdaru s Pečkami jsme se domluvili na trenérské výměně. Cítil jsem, že by to mohlo klukům vlít novou krev do žil a nakopnout je to v závěru sezóny. Nepatřím k těm, co by utíkali z boje, a protože se nám zranili další hráči, tak jsem se přesunul na hřiště. Zatím to přineslo úspěch. Doufám, že na to navážeme.



Sestavy


AFK Sokol Semice
O. Veselý [-] - Š. Jareš [-] (89. J. Hochman [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (73. J. Hylmar [-] ) , L. Kapička [-] , P. Rychtařík [-] (45. V. Kavka [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - L. Dozorec [-] (91. T. Le [-] ) , J. Wolf [-] (90. M. Řehák [-] ) , J. Štejnar [-] , Š. Koblasa [-] , L. Dejl [-] , D. Micka [-] (73. M. Hradecký [-] ) , D. Kukla [-] , M. Brynych [-] , T. Birkuš [-] , J. Pavliš [-]

ŽK: 91. L. Kapička - 20. M. Brynych , 92. L. Dejl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu vsadit jinak než na domácí. Semice potvrdí roli favorita a toto utkání zvládnou za tři body. 4:0

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích