Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové pokračuje ve skvělé formě. Jestřabí Lhota odjela s prázdnou


Branky


9

Domácí Městec Králové v této sezoně ztratil pouze tři body, když nestačil na Rožďalovice. Dalo by se říct, že si hrají svojí soutěž. Jestřabí Lhota v minulém kole pouze remizovala doma se Sadskou a střed tabulky se jí začíná vzdalovat. Městec nenechal nic náhodě a ze vzájemného duelu vyšel jako vítěz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát ve vedení

Domácí začali aktivně a hned v úvodních minutách vystřelil z dálky Vondrka nad bránu. Do další šance se dostal Nýč, který hlavičkoval po centru Vondrky, ale také neúspěšně. Osmělili se i hosté a jejich brejk dokázal zastavit Střelec, ale další brejkovou situaci v 9' už rychlonohý Martínek zakončil gólem 0:1! Hostům radost dlouho nevydržela. V 11' krásně vysunul do ulice Hanzlík Bejbla a ten vyrovnal na 1:1! Ve 13' si hosté vzali vedení zpět, když se po centru ze strany dokázal prosadit Robovský 1:2! V 15' našel domácí Tyl svým centrem hlavu Nýče, ale s jeho pokusem si poradil brankář Karban a poradil si i se střelou Vobořila o minutu později. Domácí ostřelovali bránu hostů, ale rány Vobořila, Nýče nebo Vondrky šly mimo tři tyče. Ve 31' krásně nacentroval domácí Sochor a Velenský svou hlavičku umístil nechytatelně do šibenice 2:2! Další pokusy domácích v bráně neskončily a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Městec nenechal nic náhodě

Hosté si hned v úvodu vypracovali šanci, ale Martínka dokázal vychytat Ihnatyshyn. Ve 49' šli do brejku domácí a Sochor vyslal Velenského, který se trefil podruhé v utkání 3:2! V 63' našel domácí Tyl křižným balónem Bejbla a ten rozvlnil síť podruhé v zápase 4:2! V 66' po krásné kombinace zakončoval Hanzlík, ale brankář Karban zvládl jeho pokus vyrazit na rohový kop. V 68' šel do brejku opět hostující Martínek, ale i tentokrát ho vychytal Ihnatyshyn. V 72' zahráli hosté trestný kop, který proletěl celou obranou a z branky se mohl radovat Černý, který snížil na 4:3! V 74' byl v pokutovém území hostů faulovaný Velenský a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil Vobořil 5:3! V 80' šli domácí do dalšího brejku, který vyřešil Sochor přihrávkou na Šoufka a ten dostal míč do sítě 6:3!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Jestřábí Lhota byla jeden z nejvíc nečitelných soupeřů! Dnes už vím, co jsou zač. Velice dobrý výkon ze stran obou týmů. My jsme se snažili kombinovat, dostat se do pevné obrany soupeře a Jestřabka hrozila z neuvěřitelně rychlých a smrtících brejků. Soupeře chválím za skvělý výkon, hlavně v prvním poločase! Pak už odešli po fyzické stránce. Teď k mým hochům. Velmi těžký zápas jsme zvládli hlavně v hlavě. Dvakrát jsme prohrávali a nebylo vůbec příjemné takový zápas otáčet. Vždy jsme se vrátili do hry, drželi klidnou hlavu a neustupovali ze své hry. Jediné co jsme klukům vyčetl byla malá agresivita první poločas, jinak znovu jen slova chvály. Posledním dechem chválím hráče a realizační tým Jestřábí Lhoty. Velmi slušní a velmi fair play.




Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-] (78. J. Štál [-] ) , T. Vobořil [-] , J. Sochor [-] , M. Velenský [-] (75. P. Šoufek [-] ) , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] (75. O. Janouch [-] ) , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] (81. A. Krupka [-] ) , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-] (60. V. Černý [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Dvořák [-] , T. Robovský [-] (69. T. Rozumný [-] )

ŽK: 51. V. Střelec , 71. O. Bejbl - 42. T. Vlasák , 82. V. Černý .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Kovář Otto - ŘÍHA Jaroslav, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra domácích

Městec si zatím hraje svoji soutěž. Tady si myslím, že to bude jednoznačná záležitost. 6:1

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích