J. Kočí 52.
M. Dlouhý 65. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany zahazovaly šance. O výhře Vykáně rozhodla penalta


Branky


52. J. Kočí , 65. M. Dlouhý (p.) - 63. A. Motrunich
9

Vykáň je v letošní sezoně na domácím hřišti stoprocentní, ale z venkovních zápasů získala pouze jeden bod. Plaňany nevyhrály čtyři utkání v řadě a hodilo se jim zabrat. Ve vzájemném duelu byly sice Plaňany lepší na vytvořené šance, ale fotbal se hraje na góly a těch dala více Vykáň a pokračuje v sérii vítězství na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hosté přijeli do Vykáně s cílem zvládnout zápas za tři body. Celý první poločas byli hosté lepším týmem. V prvním poločase se hra často kouskovala menšími fauly a neodehrálo se příliš čistého času. Hosté si dokázali vypracovat i brankové příležitosti. Plaňany nedokázaly skórovat ze svých dvou šancí i když obrana domácích několikrát odvracela situace s vypětím všech sil. První poločas branku nenabídnul.

Třináct minut nabídlo vše podstatné

Druhý poločas začal šťastně pro domácí, protože v 52' chyboval v rozehrávce hostující brankář Arnold a jeho chybu přelobováním potrestal J. Kočí 1:0! Hosté se vrátili zpět do zápasu v 63', když se ve velkém vápně nedomluvil obránce s brankářem a jejich zaváhání využil Motrunich 1:1! Plaňanům radost dlouho nevydržela. Hned z rozehrávky musela obrana hostů zatáhnout za záchrannou brzdu, ale až v pokutovém území a tak rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost zkušený Dlouhý a proměnil 2:1! Hosté si ve zbývajících minutách vypracovali velký tlak. Vietrov běžel sám na brankáře, ale bez úspěchu. Rýva z bezprostřední blízkosti netrefil poloprázdnou bránu. Plaňany se branky nedočkaly a z Vykáně odjíždějí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Domácí zápas s Plaňany byl od samého začátku poznamenán spoustou drobných faulů. Samotného by mě zajímalo, kolik čistého času se odehrálo. Po bezbrankovém poločase se odehrálo vše důležité mezi 50 a 60 minulou. V závěru měly Plaňany velký tlak, který jsme ustáli a připsali si tři body.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Po dlouhé době jsme jeli k zápasu až na Kuchaře kompletní a do Vykáně jsme jeli s cílem vyhrát. Během celého zápasu se ukázalo že to není nereálné. Již v prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem. Domácí měli velký problém s našim pohybem a hlavně rychlostí a několikrát s vypětím všech sil odvraceli naše šance. Na závěr mohu říci, že jsme si zápas prohráli sami, měli jsme dát čtyři branky a to by nám na vítězství určitě stačilo. A jinak, slabším se má pomáhat v pohádkách a ne na fotbalovém hřišti a domácí dnes byli slabší.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - M. Dlouhý [-] , D. Kramář [-] , D. Kramář [-] (60. P. Škobis [-] ) , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , P. Kujal [-] , T. Huráb [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , T. Ratner [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Nedvědil [-] , M. Volavka [-] , K. Rýva [-] , D. Žemba [-] , O. Shpuryk [-] (46. J. Klucska [-] ) , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] , A. Vietrov [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

ŽK: 74. P. Škobis , 92. P. Kujal - 5. D. Žemba , 40. O. Shpuryk , 76. D. Konůpek , 94. J. Klucska .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - ŠESTOŘÁD Jakub, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí svoje malé hřiště a zapíšou tři body do tabulky. 2:0

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích