3:1
(1:0)
46. D. Hora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim dohrávala s obráncem v bráně, ale získala tři body


Branky


14. M. Kasal , 58. T. Němec , 62. T. Němec - 46. D. Hora
9

Domácí Velim prohrála dvě utkání v řadě a potřebovala se výsledkově zvednout. Loňský mistr v letošní sezoně nebudí takový respekt jako v loňské sezoně. Rožďalovice po postupu z okresního přeboru okupují místa v horní polovině tabulky a neprohrály pět utkání v řadě. Velimi se utkání povedlo a zvládla ho vyhrát 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim ve vedení

Domácí tým vstoupil do utkání skvěle. Hned v úvodu si domácí vypracovali několik příležitstí. První šanci zahodili, ale druhou ve 14' po vyražené střele uklidil střelou na zadní tyč Kasal 1:0! Domácí tým nepolevoval a ještě v prvním poločase si vypracoval dva slibné samostatné nájezdy na brankáře Polcara, ale ani jeden z nich neskončil gólem. Hosté, kteří se dlouho nemohli dostat do zápasu si v závěru prvního poločasu vytvořili také stoprocentní příležitost, ale ani oni nemířili přesně.

Utkání dochytal obránce Kosina

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned ve 46' Hora svou dalekonosnou střelou vyrovnal na 1:1! Domácí si vzali vedení zpět na svou stranu v 58', když dostal přihrávku do pokutového území Němec a dokázal přehodit Polcara 2:1! V 62' vystřelil za velkým vápnem Němec a vstřelil druhou branku v utkání 3:1! V 82' musel hasit situaci před velkým vápnem domácí brankář Svoboda za cenu faulu a od rozhodčího uviděl červenou kartu. Do branky se postavil obránce O. Kosina a svůj tým ve zbývajících minutách podržel dvěma povedenými zákroky.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Velice důležité a cenné vítězství s kvalitním soupeřem. Předvedli jsme výborný týmový vÿkon a konečně nám to tam spadlo. Stínem utkání je ale ztráta dvou hráčů, kdy jeden opustil hřiště o berlích a druhý byl vyloučen. Hned na začátku druhého poločasu hosté vyrovnali. Pak ale přišla důležitá pětiminutovka, které rozhodla. V závěru pak hasil situaci před naším vápnem brankář, za což uviděl červenou kartu. Do branky tak musel obránce, který dvěma povedenými zákroky nepřipustil žádné drama.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Nemohli jsme se dostat do utkání 30 minut A můžeme být rádi, že jsme neprohrávali více než jednogólovým rozdílem. Pak jsme se trochu zmátořili a pokusili jsme se být nebezpečný. Vyrovnat se nám ale nepodařilo do poločasu. Druhou půli jsme okamžitě vyrovnali dalekonosnou střelou Hory. Bohužel soupeř okamžitě zareagoval a dostal se do vedení 3:1. My už jsme nic nepředvedli. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. My se musíme snažit uhrát body ve zbylých dvou utkáních.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - O. Kosina [-] , J. Bečvařík [-] , O. Vokřál [-] (78. M. Bláža [-] ) , J. Vlk [-] - T. Němec [-] (85. L. Vlk [-] ) , L. Šindelář [-] , A. Korenc [-] , M. Kosina [-] (61. T. Kmoch [-] ) - M. Kasal [-] , L. Seifert [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , M. Grospič [-] , J. Najmon [-] , V. Bubla [-] , J. Čapek [-] (60. M. Havránek [-] ) , M. Plch [-] (15. H. Tu [-] ) , L. Heřmanský [-] , L. Dont [-] , P. Rulc [-] (70. Š. Taneček [-] ) , T. Živnůstka [-]

ŽK: 34. O. Vokřál , 88. T. Kmoch , 89. L. Šindelář - 55. V. Bubla , 64. G. Tomek , 90. T. Živnůstka . ČK: 82. L. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Asník Daniel - BROŽEK Tomáš, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: remíza

Tyto týmy jsou vyrovnané, tak to vidím na remízu. 1:1

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích