0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec sfoukl Plaňany a navýšil náskok na čele soutěže


Branky


9. T. Nýč , 21. L. Kubelka , 24. D. Konůpek (vl.) , 54. T. Nýč
11

Plaňany v minulém kole vybuchly na půdě poslední Sadské a navíc přišly o vyloučeného Vietrova. Městec se opět veze na vítězné vlně a navíc ve dvou utkáních po sobě neinkasoval. Vzájemný duel zvládl lépe favorit z Městce Králové, který v Plaňanech vyhrál přesvědčivě 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v poločase

Od úvodních minut byl favorit z Městce Králové lepším týmem. V 9' se domácí prosadili poprvé, když míč za záda brankáře Arnolda dostal Nýč 0:1! Ve 21' zvýšil hostující Kubelka na 0:2! Hosté pokračovali v dominantní hře a ve 24' si míč do vlastní brány srazil domácí Konůpek 0:3! Městec šel do kabin s pohodlným náskokem.

Nýč druhým gólem potvrdil vítězství

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hráči Městce přehrávali svého soupeře a předvedli několik zajímavých akcí. V 54' se podruhé v utkání trefil Nýč a potvrdil dominanci Městce 0:4! Další branka v utkání už nepadla a Městec Králové si pohodlně dokráčel pro tři body a díky zaváhání Semic navýšil vedení v tabulce už na sedm bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Výsledky a skóre z posledních dvou zápasů vystihuje, jak na tom jsme.Co mě nejvíce zaráží je to, že pomáháme soupeřům nás porazit a to tím, že dostáváme laciné branky na kterých se sami nejvíce podílíme. A tak to bylo i v tomto zápase, to nás herně sráží a zkušený soupeř těchto kvalit pak nemá problém zápas dovést k vítěznému konci a ještě si přitom zahrát fotbal. I přes neúčast některých klíčových hráčů jsme měli soupeře více potrápit. Z mnoha důvodů se to nepodařilo a v dalších zápasech nám nikdo nepomůže. Musíme se z toho dostat sami a to nebude vůbec lehké.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Zápas, který mě děsil ve snech. Plaňany byly jediný tým, který nás v loňském roce 2x porazil. Pojďme si říct, že jsme byli od první minuty do devadesáté minuty dominantní, v některých pasážích zápasu bezchybní. I když nám chyběli hráči základní sestavy, tak musím celý tým pochválit za poctivý, bojovný výkon, ze kterého vylezlo mnoho zajímavých akcí a mnoho gólů. Jsem šťastný za to, že jsem do sestavy dostal Ondru Janouchu, který po zranění začíná vstřebávat delší minuty na place. Jeho výkon byl skvělý a nám pomohl eliminovat silnou stranu Plaňan. Dnes to byla ,,práce" za odměnu, mé trénování. Posledním dechem chválím rozhodčí za velmi dobře odřízený zápas.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] , J. Kuchař [-] , Y. Nevdashov [-] , K. Rýva [-] , D. Žemba [-] , M. Čech [-] (69. J. Nedvědil [-] ) , O. Shpuryk [-] (65. M. Starov [-] ) , J. Klucska [-] , F. Sosvor [-] , D. Konůpek [-] (31. S. Yakhnov [-] )

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - L. Kubelka [-] (57. P. Šoufek [-] ) , R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-] , O. Janouch [-] , T. Vobořil [-] (65. M. Novák [-] ) , J. Sochor [-] , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 61. J. Klucska , 64. O. Shpuryk - 71. P. Šoufek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vlk Miroslav - CHOVANEC Petr, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Plaňany předvedly v Sadské ostudný výkon a budou to chtít napravit. Městec vede celou soutěž a určitě bude pokračovat na vítězné vlně. 1:3

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů