2:1
(1:0)
51. J. Kudrna (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí Lhota cítí křivdu. V Semicích se rozhodovalo v nastaveném čase


Branky


19. F. Vavroušek , 94. Š. Bříza - 51. J. Kudrna (vl.)
12

V zápasech Semic padá spousta branek a platilo to i v minulém kole na hřišti Plaňan. Diváci viděli šest branek a Semice si odvezly bod za remízu 3:3. Jestřabí Lhota v minulém kole porazila na domácím hřišti Pečky a ukončila sérii čtyř zápasů bez výhry. Vzájemné utkání rozhodl až v nastaveném čase Bříza a Semice tak berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vavroušek poslal Semice do vedení

V prvním poločase měli jasnou převahu domácí Semice. V 19' zakombinoval Kamlach s Břízou a prvně jmenovaný našel volného Vavrouška, který uklidil míč k tyči podél brankáře Karbana 1:0! Domácí tým hrál většinu času na polovině hostů, ale bez větších šancí. Za zmínku stojí nastřelené břevno od domácích v nastaveném čase první půle.

Rozhodnutí v nastaveném čase

Hosté vstoupili do druhého poločasu odhodlaní s výsledkem něco udělat. Hned v úvodu se dostal do šance Martínek, ale nestřílel přesně. Následně měl příležitost i Krupka a Robovský, ale ani jim nebylo přáno. V 51' zahrával hostující Záhora rohový kop a domácí Kudrna si srazil míč do vlastní sítě 1:1! Hosté ve druhém poločase působili úplně jiným dojmem než v poločase prvním. Šance na vedení v utkání měly oba celky, ale diváci si museli počkat na rozhodnutí až do nastaveného času. V nastavení druhé půle se do míče opřel domácí Bříza a rozhodl o vítězství svého týmu 2:1!



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): V první půli jsme měli balón pořád na našich kopačkách, ale moc velkých šancí jsme si nevytvářeli. Ačkoliv jsme celou první půli strávili na polovině soupeře, který bránil snad v 10 lidech. Do druhé půle vstoupili hosté mnohem aktivněji a sehráli ji podstatně jinak než první poločas. Naopak nám se dnes nedařilo dominovat a vytvářet si nějaké větší šance.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Tak nevím jak bych začal. Asi v prvé řadě bych chtěl pochválit a poděkovat všem Lhoteckým hráčům, kteří se na tomto zápase podíleli a samozřejmě též i fanouškům, kteří nás jeli podpořit, díky. První poločas byl takový neurovnaný foukal silný vítr, bylo z naší strany hodně ztrát a nepřesnosti z kterých vlastně soupeř vytěžil první gól. Nyní bych se chtěl vyjádřit k pánům rozhodčím. To co jsem dnes zažil, jsem opravdu ještě nikdy neviděl na vlastní oči. Člověk hraje fotbal pro radost, že ho to baví, věnuje tomu svůj volný čas, jede 80km na zápas a tam se dočká takovéhle šaškárny. Pokud jsou lidé co byli na zápase v Semicích aspoň trochu soudní, tak museli také kroutit hlavou. Ale to, co předvedl pan rozhodčí Roman Pomykáček, to jsem ještě nezažil, takovýhle zářez. Jasná penalta pro nás za stavu 1:1. O 2 metry vysunutá z vápna, ve vápně jasná rýha od skluzu protihráče na našeho. A hlavně 32 faulů které pískl proti nám, z nichž minimálně 28 vůbec nebylo, to je velká ostuda. Takto mladý rozhodčí by měl vyšlapovat, aby to někam dotáhl a ne takhle. Asi nemá už jiné ambice. Doufám, že pan delegát, který byl pozván na tento zápas zasáhne a potrestá tohoto rozhodčího, protože chudáci další týmy, co ho tu schytají. Jinak zápasu by slušela remíza, nebýt tohoto pána.



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] (66. J. Hylmar [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] (65. M. Machala [-] ) , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , P. Rychtařík [-] (95. J. Adamec [-] ) , F. Vavroušek [-] (78. J. Hochman [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] , F. Krajíček [-] (15. T. Rozumný [-] ) , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-] , F. Dvořák [-] (66. T. Kubíček [-] ) , T. Robovský [-]

ŽK: 63. J. Kudrna , 87. P. Rychtařík , 95. J. Hylmar - 72. T. Robovský , 83. T. Vlasák , 94. L. Karban .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - REMENEC Lubomír, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra domácích

Pro nás to byl nejtěžší soupeř, co jsme zatím potkali. Šikovní, pohyblivý, důrazní. Za mě jasná 1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích