1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá zaskočila favorita. Z Velimi si odvezla všechny body


Branky


21. T. Němec - 19. T. Bíma , 25. D. Micka , 32. Š. Koblasa
12

Velim se drží v přesném středu tabulky. V minulém kole z toho byl bodový zisk za remízu v Paběnicích. Ostrá minulý týden vyrovnala v závěrečných minutách proti Jíkvi a zachránila si tím jeden bod. Ve vzájemném duelu Ostrá zaskočila papírového favorita a odvezla velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v třinácti minutách

V prvním poločase začali lépe hosté. V 19' předvedli hosté pěknou rychlou akci na jejímž konci byl po centru ze strany Bíma 0:1! Hostům radost z vedení dlouho nevydržela. Ve 21' utekl všem svým strážcům domácí Němec a svůj samostatný únik zakončil vyrovnávacím gólem 1:1! Hosté si vzali vedení rychle zpět. Ve 25' využil chybu domácích Micka a Ostrá byla opět ve vedení 1:2! Další chybu domácího celku dokázal potrestat ve 32' hostující Koblasa a hosté vedli už o dvě branky 1:3! Závěr poločasu patřil domácím, ale žádný z centrů domácí nedokázali dostat do brány.

Dva pokutové kopy

Ve druhém poločase se hrálo převážně před bránou Ostré. Hosty několikrát podržel brankář Procházka. Domácí dostali příležitost k snížení, když rozhodčí za faul nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Kasal, ale brankář Procházka pokutový kop vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou domácích. Velim dostala další příležitost jak se dostat do zápasu, když rozhodčí nařídil další pokutový kop, tentokrát za ruku ve velkém vápně. I s druhou penaltou domácí naložili špatně, když Kmoch ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Ostrá si odvezla ze hřiště loňského mistra velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Nejsme v situaci, kdy můžeme doma ztrácet body a dnes jsme ztratili jednoznačně všechny tři. Během zápasu jsme měli několik nebezpečných centrů do vápna a zahrávali jsme velké množství rohových kopů, vše bez gólového efektu. Hosty několikrát skvěle podržel jejich gólman, dvakrát nebo třikrát vykopávali míč z prázdné branky, jindy nám chyběl větší důraz nebo přesnost.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Podali jsme zodpovědný a bojovný výkon, za který jsme odměněni výhrou. Naštěstí jsme poločasové vedení uhájili. V druhé půli jsme museli odolávat tlaku domácích, několikrát nás podržel gólman, dvakrát jsme čelili pokutovému kopu. Skóre se ale už do závěrečného hvizdu nezměnilo.



Sestavy


FC Velim B
M. Drápela [-] - M. Kosina [-] , J. Vlk [-] , O. Vokřál [-] , J. Jelínek [-] - L. Vlk [-] (75. J. Ceral [-] ) , T. Kmoch [-] , V. Kopáček [-] , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] - M. Kasal [-]

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Micka [-] (90. M. Řehák [-] ) , M. Brynych [-] , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (66. L. Dejl [-] ) , J. Wolf [-] (86. T. Hradecký [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , T. Bíma [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

ŽK: 30. J. Jelínek , 34. T. Kmoch , 48. O. Vokřál - 45. M. Chramosta , 46. J. Wolf , 85. Š. Koblasa .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - STÁDNÍK Vladimír, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra domácích

Velim bych čekal výš, ale mají dobrý tým. Doma jsou silní. Splní si povinnost a vyhrají, ač Ostrá je také kvalitní tým.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích