2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory bez šesti hráčů prvního týmu nestačily na Vykáň


Branky


12

Vykáň v posledních dvou utkání inkasovala deset branek a vstřelila pouze dvě. Nemají z posledních dvou utkání tedy ani bod. Býchory jsou na předposledním se ziskem pouhých třech bodů, když porazily pouze poslední Sadskou. V minulém kole navíc přišly o hráče pro toto utkání, protože dostaly hned čtyři červené karty. Oslabené Býchory na Vykáň nestačily a prohrály 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Huráb otevřel skóre

Býchory přijely k utkání do Vykáně oslabené o několik hráčů. Hned čtyři hráči chyběli kvůli karetnímu trestu z utkání v Městci Králové. Domácí Vykáň věděla, že je soupeř oslaben a tak do utkání vstoupila aktivně. V 6' se aktivita domácím vyplatila a skóre utkání otevřel Huráb 1:0! Vykáň se vedoucím gólem uklidnila a soupeř jí dal dost prostoru ke kombinaci. Hosté spoléhali na brejkové situace a v první půli si vypracovali několik příležitostí, ale chyběla kvalita a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Vykáň podržel Šulc

Domácí Vykáň vstoupila aktivně i do druhého poločasu a ve 49' za to byla znovu odměněna brankou, když se podruhé v utkání prosadil Huráb 2:0! Hosté se nevzdávali a stále se pokoušeli hrát svojí hru. To jim přineslo i několik slibných příležitostí, ale brankář Šulc v tomto utkání zamknul svou svatyni a udržel čisté konto až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Věděli jsme, že je soupeř z minulého kola vykartovaný a začali jsme velmi aktivně. Hned okolo sedmé minuty se nám podařilo skórovat, což nás uklidnilo a hra byla na obě strany bez vážných šancí. To stejné se nám podařilo i ve druhém poločase, kdy hned v úvodu jsme dali na 2:0. Na soupeři bylo sympatické, že stále chtěl hrát fotbal a vytvořené šance zlikvidoval s nulou, letos již podruhé náš golman. Výsledek zasloužený.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (hráč): Bohužel do Vykáně jsme jeli bez šesti hráčů prvního kádru. Velký dík patří členům rezervy, kteří nám vypomohli, abychom mohli důstojně odehrát víkendové utkání. Chtěli jsme hrát z jisté obrany a překvapovat z protiútoků. Pár šancí jsme v prvním poločase měli, ale neřešili jsme je kvalitně. Náš projev byl ustrašený, pravděpodobně poznamenaný ještě údivem z utkání minulého týdne. Nelepilo nám to, kombinace vázla. Soupeř měl více prostoru ke kombinaci, nebyli jsme kompaktní v obranném bloku. Musíme začít opět lépe trénovat, abychom si začali věřit v kombinacích nebo osobních soubojích. Jsem přesvědčen, že v plné síle bychom Vykáň dokázali porazit. Nezbývá, než se připravit na další utkání a obrat o body Rožďalovice, ačkoliv lehký zápas nečekám.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - J. Moc [-] , D. Kramář [-] (74. D. Kramář [-] ) , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , P. Kujal [-] (69. M. Dlouhý [-] ) , T. Huráb [-] , D. Šplíchal [-] , F. Novotný [-] (78. P. Škobis [-] ) , P. Beneš [-] , T. Ratner [-] (80. O. Sakhulov [-] )

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - P. Hejný [-] , M. Škopek [-] (57. J. Křivský [-] ) , V. Chadraba [-] , J. Oberreiter [-] , A. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , P. Mikita [-] , V. Kainar [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] (73. P. Revenda [-] )

Počet diváků: 39. Rozhodčí: CHALUPA Martin - PUDIL Václav, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra domácích

Teď jsme s nimi hráli. Ač výsledek hovoří jinak, byl to těžký zápas. Vykáň dává hodně gólů a doma vyhrávají. Býchory budou oslabené z minulého utkání pro červené karty. Budou to mít těžké. Za mě jednoznačně 1, půjde jen o skóre.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích