Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská má první body. Plaňany odjely s bůrem


Branky


12

Sadská se i po osmi odehraných kolech krčila na posledním místě tabulky bez bodového zisku. V minulém kole schytala další debakl na půdě Pátku. Plaňany mají na svém kontě devět bodů, ale mohlo jich být více. V minulém kole vyrovnávaly favorizované Semice v Plaňanech až v závěru utkání z pokutového kopu. Vzájemný duel vyšel lépe domácí Sadské, která byla od první do poslední minuty lepším celkem a Plaňany schytaly debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadská ve vedení

Od úvodních minut byla lepší Sadská. Lépe kombinovala, držela častěji míč na svých kopačkách, ale hrálo se bez šancí. Do první šance se dostali hosté v 11', ale zakončení Shpuryka přes brankáře Doubka skončilo vedle. Ve 14' vypálil z dálky hostující Vietrov, jehož ránu Doubek dokázal vyrazit. V 18' se dostala do šance i Sadská, ale Nedbal pálil pouze do míst, kde stál připravený Arnold. Ve 21' chyboval hostující brankář Arnold v rozehrávce a míče se ujal Svoboda, který se procpal až do pokutového území, kde mu na poslední chvíli vzal Arnold míč od nohy a napravil své zaváhání. Ve 25' si na rohový kop domácího kapitána Svobody naskočil nejmenší hráč na hřišti Plot a míč skončil v síti 1:0! Ve 33' pálil z volného přímého kopu z velkého vápna domácí Svoboda, ale pozorný Arnold míč vyrazil. Z následného protiútoku přihráli hosté míč až před prázdnou bránu, kde měl snadnou práci Shpuryk 1:1! Ve 38' mohly Plaňany skóre otočit, když Motrunich vyslal Kuchaře, který  běžel sám na bránu, ale trefil pouze nohy brankáře Doubka. Ve 43' dostal míč před branku střídající Barták a propadlý balón odkopával hostující Freund, který trefil do nohy dobíhajícího Nedbala, od kterého se odrazil míč pod břevno Arnoldovi brány 2:1!

Sadská dominovala

V 51' se pokoušel o vyrovnání hostující Motrunich, ale proti byl brankář Doubek a jeho střelu konečky prstů vytáhl nad břevno. V 54' se po přihrávce Machovského dostal do zakončení domácí Plot, ale jeho zakončení šlo vedle hostující brány. V 56' zatáhl unikajícího Machovského hostující Vietrov a uviděl žlutou kartu. Jelikož to byla druhá v zápase, tak následovala červená karta. Z následného volného přímého kopu vypálil z dálky přímo na bránu Havlík a jeho rána skončila až za zády Arnolda 3:1! V 62' centroval z pravé strany domácí Urban a zakončující Barták trefil hlavou břevno. V 64' vychytal Arnold pěknou střelu Machovského. V 67' vyběhl brankář Arnold daleko z brány na dlouhý míč domácích, ale Plot ho dokázal s míčem oběhnout, naservíroval míč volnému Machovskému a ten střelou přes obránce na zadní tyč uklidil míč do brány 4:1! V 72' zakončoval brejk domácích Machovský jen do nohou Arnolda, ale míč se odrazil přesně k nikým nehlídanému Nedbalovi, který bez problémů uklidil do prázdné brány 5:1! Sadská nepolevovala a v 84' měl příležitost střídající Jech, když po pěkné akci Machovského s Hornou netrefil v pokutovém území balón. V 89' po přihrávce Plota pálil Nedbal vysoko nad bránu a ukončil tím trápení Plaňan v tomto utkání. Sadská se může poprvé v sezoně radovat z bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): Konečně jsme se dočkali první výhry v sezóně. Od začátku jsme měli zápas v rukou. Hosté sice hrozili z protiútoku a měli dvě tři vylozene sance, ale podařilo se nám je odvrátit a jednoznačně jsme vyhráli. Tentokrat jsme bojovali a šli za vítězstvím.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Před zápasem jsem upozorňoval hráče, že se domácí sami neporazí a že nesmíme zápas nijak podcenit a hlavně, že musíme hrát tak, jako v předešlém zápase. To vše jsme v celku dodržovali tak dvacet minut a pak jsme si svým přístupem, nasazením a koncentrací prostě ostudným výkonem odvezli zaslouženě vysokou porážku. A neomlouvá nás ani to, že nám chyběli čtyři hráči základní sestavy a někteří hráči nejsou zdravotně v pořádku a na jejich výkonech je to znát. Hráči si musí sáhnout po tomto zápase do svědomí a uvědomit si, co chtějí a co proto musí udělat. V tomto zápase nechali fotbalovou hlavu a srdce někde jinde, ale ne v Sadské.



Sestavy


AFK Sadská
D. Doubek [-] - M. Havlík [-] , M. Dudla [-] , F. Horna [-] , P. Nedbal [-] , D. Čemus [-] , M. Machovský [-] , P. Urban [-] (73. O. Jech [-] ) , T. Plot [-] , M. Svoboda [-] , P. Michálek [-] (28. J. Barták [-] )

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] , J. Kuchař [-] , M. Volavka [-] (52. M. Čech [-] ) , O. Shpuryk [-] , K. Hanzálek [-] (46. K. Rýva [-] ) , F. Sosvor [-] , A. Vietrov [-] , J. Nedvědil [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-] (73. S. Yakhnov [-] )

ŽK: 17. M. Havlík , 65. P. Nedbal , 87. J. Barták - 41. A. Vietrov , 46. D. Konůpek , 65. T. Freund , 76. O. Shpuryk , 81. S. Yakhnov . ČK: 56. A. Vietrov .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: ZÍKA Jan - SANDEV Viktor, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra hostů

Sadská se nachází ve složité situaci, ač bych jim přál úspěch, Plaňany mají dobrý tým a měli by zvítězit. Snad to nebude jednoznačné.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů