2:1
(1:0)
60. P. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj z dolní poloviny tabulky zvládla lépe Jestřabí Lhota


Branky


7

Jestřabí Lhotě se povedl vstup do sezony, ale od té doby to bylo spíše trápení, protože z posledních čtyřech utkání uhrála pouze bod. Pečkám se v minulém kole podařilo zvítězit a inkasovaly pouze jednu branku a to bylo oproti jiným zápasům zlepšení. Vzájemné utkání nakonec skončilo lépe pro domácí Jestřabí Lhotu, když o vítězství rozhodl v závěru utkání Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potrestali chybu Peček

Vstup do prvního poločasu vyšel lépe domácím, kterým se dařilo držet míč na svých kopačkách a vytvářet si šance. Martínek běžel sám na bránu, z dálky vystřelil Krajíček a dvakrát z dálky pěkně střílel Dvořák, ale ani jedna střela neskončila v brance. Ve 35' zaváhal s míčem hostující Brunclík, kterého obral o míč Martínek a v samostatném úniku prostřelil brankáře Cmára 1:0!

Lhota rozhodovala v závěru

Lhota nevstoupila špatně ani do poločasu druhého, ale v 55' vypadla z tempa. V 60' se v pokutovém území domácích hezky uvolnil Sova, který svou střelu dokázal i dorazit až do sítě 1:1! Domácí to nakoplo a své šance zahodil Robovský i Martínek. Neuspěl ani hostující Brunclík, který svůj pokus z levé strany poslal do boční sítě. V 84' hosté špatně rozehráli standartní situaci a Krajíček vyslal do brejku Dvořáka, kterého už nedokázal nikdo zastavit 2:1! Hosté si v nastaveném čase vypracovali jednu příležitost na vyrovnání, ale bez gólového efektu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Zápas s Pečkami jsme začali dobře, drželi jsme balón, byli tam hned od začátku pěkné průnikové nahrávky. Konečně jsme opět hráli to své! Chtěl bych poděkovat všem hráčům za bojovný a srdnatý výkon, takhle vypadá týmová práce. Dále bych chtěl vypíchnout Fandu Dvořáka, který dnes odehrál bezkonkurenčně nejlepší zápas za A tým a byl odměněn i gólem. Jen tak dál! Pečkám přeji hodně štěstí do dalších kol.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): V první půli bylo v naší hře málo pohybu a z toho vázl přechod do útoku. U hráčů jsem postrádal drajv, odvahu jít rychleji do průniků, dělat náběhy. S pomalou kombinací jsme nemohli domácí překvapit a nákopy do statických postavení neměly šanci na úspěch. Celkově se více bojovalo o míč mezi vápny a až na pár střel z dálky se dlouho nic nedělo. Druhá půlka přinesla v naší hře zlepšení, konečně jsme se začali dostávat do gólových šancí. Chtěli jsme u soupeře uspět, ale zůstalo jen u přání. Remíza by podle mě byla i spravedlivá, nemáme však ani bod a počítáme další lacinou ztrátu.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] (87. V. Černý [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , M. Mikeš [-] , T. Rozumný [-] (93. A. Krupka [-] ) , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-] , F. Dvořák [-] , T. Robovský [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - M. Müller [-] (56. T. Němec [-] ) , T. Švára [-] (46. V. Kašpárek [-] ) , T. Křivský [-] (87. M. Materna [-] ) , J. Pikner [-] , P. Sova [-] , T. Havelka [-] , T. Holub [-] (76. M. Bílek [-] ) , D. Brunclík [-] , M. Kaše [-] , J. Zajíc [-]

ŽK: 53. D. Záhora , 65. T. Vlasák , 69. M. Klička - 43. M. Kaše , 53. P. Sova , 57. T. Křivský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích