3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice vyrovnaly v Plaňanech až před koncem utkání


Branky


21. A. Motrunich , 46. J. Kuchař , 68. J. Kuchař - 28. J. Kamlach , 32. Š. Bříza , 87. J. Kamlach (p.)
7

Plaňany mají v posledních kolech výsledky jako na houpačce. Po výhře přijde prohra. V zápasech Semic padá spousta branek a Semice se drží v horních patrech tabulky v závěsu za Městcem Králové. Vzájemný duel skončil remízou, ale Plaňany sahaly po třech bodech. Bod Semicím vystřelil v závěru zápasu Kamlach z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a poločasová remíza

Aktivněji začali v utkání hosté. V úvodních minutách si vypracovali dvě dobré příležitosti, ale bez úspěchu. Ve 21' šli do vedení domácí, když brankář Hons nedosáhl na křižnou střelu Motrunicha k tyči 1:0! V dalších minutách si vzali slovo Semice. Ve 28' vyrovnal Kamlach, který si poradil v pokutovém území s dvěma protihráči a přesně zakončil 1:1! Ve 32' se dostal k hlavičce Bříza a nadvakrát dostal míč do sítě 1:2! V nastaveném čase prvního poločasu si našel přihrávku ve vápně domácí Kuchař a vyrovnal na poločasových 2:2!

Vyrovnání z pokutového kopu

Ve druhém poločase si vytvářeli šance jak domácí, tak hosté. Domácí Shpuryk v samostatném úniku netrefil branku. Kuchař po úniku ze strany vysoko přestřelil. V 68' se dostal do dalšího úniku domácí Kuchař a tentokrát se nemýlil 3:2! Po rozehrání mohl vyrovnat Rychtařík, ale nepodařilo se mu dobře zakončit. Domácí Nedvědil se pokoušel přehodit brankáře z půlky hřiště, ale ambiciózní pokus skončil těsně nad brankou. V 87' rozhodčí nařídil pokutový kop za faul na hostujícího Hylmara a Kamlach touto šancí nepohrdl 3:3! V nastaveném čase zakončoval z hranice velkého vápna Hylmar, ale střela šla nad bránu a tak utkání skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Před zápasem bych bod bral, ale po zápase už tomu tak není. Hostující tým vyrovnal pět minut před koncem z penalty, kterou jinak dobře pískající rozhodčí vyhodnotil jako oprávněnou, za nás ale byla velmi přísná. Hosté nás svou hrou nepřekvapili, od první do poslední minuty se snažili svou jednoduchou nakopávanou hrou hledat své vysoké hráče, které není jednoduché ubránit. Po zemi hledali většinou svého rozdílového hráče Kamlacha, který byl jako vždy nebezpečný. My jsme se v prvním poločase přizpůsobili hře hostujícího týmu, ale tam jsme neměli šanci soupeře přehrát. Zápas mi ukázal, jak na tom jsme v konfrontaci s předním týmem soutěže a ve srovnání jsme nedopadli vůbec špatně. Naopak jsme i proti silnému soupeři dokázali být nebezpeční a držet s ním fotbalový krok.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Těžký zápas s nepříjemným soupeřem. Nakonec asi bod beru. Domácí dnes bojovali, makali a my působili trochu ospalejším dojmem. Měli jsme tam dobré pasáže, ale měl jsem pocit, že jsme hráli tak, jako že čekáme, že tři body budou automatické, ale asi nemůžeme dominovat každý zápas. Tentokrát bod beru. Dalo se vytěžit asi víc, ale asi jsme si dnes víc nezasloužili. Ale v 93 minutě jsme ještě jednu velkou šanci měli.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Kuchař [-] (84. D. Žemba [-] ) , Y. Nevdashov [-] , M. Volavka [-] , O. Shpuryk [-] , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] , A. Vietrov [-] , J. Nedvědil [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-] (80. T. Freund [-] )

AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] (80. J. Hylmar [-] ) , A. Kubela [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (75. V. Kavka [-] ) , J. Kamlach [-] , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 32. F. Sosvor - 25. D. Šimek .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: BRÝL František - NERAD Vojtěch, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů