2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Paběnice chtějí doma vyhrávat, ale s Velimí z toho byla remíza


Branky


35. J. Špičák (p.) , 52. V. Koloušek - 30. L. Vlk , 36. J. Bečvařík
7

Po divoké přestřelce v Jíkvi chtěly Paběnice doma vyhrát, ale přijel tvrdý oříšek v podání Velimi, která v loňské sezoně celou soutěž ovládla. Souboj nováčka s loňským mistrem skončil remízou. Za domácí se i tentokrát prosadil bývalý ligista Václav Koloušek, který skóroval ve třetím utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rozmezí šesti minut padly tři góly

Hostující Velim v prvním poločase svého soupeře přehrávala hlavně na stranách hřiště. Ve 30' se dostali hosté do vedení, když se po centru ze strany prosadil Vlk 0:1! Ve 35' nařídil rozhodčí pokutový kop pro domácí a Špičák vyrovnal na 1:1! Domácím radost z vyrovnání příliš dlouho nevydržela. Ve 36' se po další křídelní akci prosadili hosté a z branky se mohl radovat Bečvařík 1:2!

Vyrovnání z kopačky Kolouška

Ve druhém poločase měli více ze hry domácí. Paběnice zjednodušily hru a Velimi se přestalo dařit v kombinaci. V 52' se po faulu na hranici velkého vápna kopal volný přímý kop, který si postavil domácí Koloušek a bylo znovu vyrovnáno 2:2! Domácí mohli v závěru utkání strhnout vedení na svou stranu. Hosty dvakrát podržel brankář Drápela. Největší šanci měl Mužátko, ale po přihrávce od Špičáka ve velké šanci netrefil bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Utkání s Velimí jsme chtěli zvládnout vítězně, protože doma chceme vyhrávat. Bohužel jsme podle mě neměli takové nasazení jako v minulých zápasech a fotbal nebyl moc koukatelný, i když jsme v druhém poločase měli nějaké šance z kterých jsme mohli jít do vedení a utkání vyhrát. Bod samozřejmě se silným soupeřem beru, ale ze hry a nasazení jsem byl zklamaný.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Remíza je asi spravedlivá. Zatímco v prvním poločase byly šance převážně na naší straně, v druhém to bylo naopak. Do zápasu jsme nastoupili v pozměněném rozestavení, které nám od začátku fungovalo. Do druhého poločasu domácí hru zjednodušili dlouhými nákopy a nám se nedařilo tolik kombinovat.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - M. Svoboda [-] , D. Mužátko [-] , M. Růžička [-] , J. Špičák [-] , V. Koloušek [-] , J. Šindelář [-] , L. Březina [-] , M. Votava [-] (88. R. Richard [-] ) , J. Kořínek [-] (13. L. Čáp [-] ) , P. Váňa [-]

FC Velim B
M. Drápela [-] - J. Jelínek [-] , M. Hrabal [-] , O. Vokřál [-] , J. Pych [-] , M. Kosina [-] (62. Š. Pena [-] ) , J. Bečvařík [-] - L. Vlk [-] , V. Kopáček [-] - T. Kmoch [-] (71. M. Hoření [-] ) , M. Kasal [-] (62. P. Štros [-] )

ŽK: 78. T. Výborný - 57. O. Vokřál , 81. Š. Pena , 85. M. Drápela .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HORÁK Matěj - PETÝREK Václav, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů