Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další divoká přestřelka Jíkve, tentokrát v Ostré


Branky


36. M. Chramosta , 47. J. Wolf , 73. L. Dozorec , 90. T. Bíma - 8. Y. Kyrlyk , 30. P. Pařízek , 56. Š. Koblasa (vl.) , 80. M. Klimpl
7

Ostrou po výhře v Paběnicích čekaly dva zápasy doma. Ten první proti Rožďálovicím nezvládla a teď přijela silná a zkušená Jíkev. Jíkev po přestřelce 5:5 s Paběnicemi určitě nečekala, že jí něco podobného potká i v Ostré. Branky v tomto utkání padaly jako na běžícím páse a nakonec je z toho další divoká přestřelka 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Jíkve

Zkušení hosté vstoupili do utkání parádně. V 8' se prosadil Kyrlyk a otevřel skóre zápasu 0:1! Ve 30' se trefil nejlepší střelec hostů Pařízek a zvýšil na 0:2! Domácí se dokázali dostat do zápasu šťastnou brankou, když přetažený centr Chramosty skončil až za zády brankáře Blažka 1:2!

Vyrovnání v poslední minutě

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Ve 47' dokázal využít brejkovou situaci Wolf a vyrovnal na 2:2! Hosté si vzali vedení zpět v 56', když si vlastní branku vstřelil Koblasa 2:3! Domácí čekali na chyby Jíkve a jednu z nich dokázal v 73' potrestat Dozorec a bylo znovu vyrovnáno 3:3!  V 80' vrátil vedení zpět na stranu hostů Klimpl 3:4! Domácí bojovali až do poslední minuty a v poslední minutě utkání za to byli odměněni, když dostal míč do sítě Bíma 4:4!



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): V první půli jsme dělali hodně hloupých chyb kolem našeho vápna. Toho zkušené mužstvo, jako má Jíkev dokáže využít. V závěru poločasu jsme se trochu šťastnou, ale krásnou brankou zvládli dostat do zápasu. V druhé půli z nás bylo vidět odhodlání otočit zápas, sice jsme stále doháněli manko, ale branky soupeře nás nezlomily. Ukázali jsme bojovný charakter, za což jsme byli odměněni vyrovnávací trefou v poslední minutě. Dnes bychom si nezasloužili prohrát, dělba bodů je spravedlivá.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): V zápase jsme ztratili dva body díky velkému množství šancí, které jsme nedokázali proměnit. První poločas se hrál na jednu bránu a ve třicáté minutě jsme vedli 2:0. Domácí z ustřeleného centru dokázali náhodně snížit, kdy míč spadl na zadní tyč za záda gólmana Blažka. Druhý poločas jsme nezačali dobře a pouštěli jsme soupeře po našich ztrátách do brejků. Tlačili jsme na soupeře, hráli fotbal. Soupeř čekal na naše chyby. Vždy, když jsme dokázali vstřelit branku, tak soupeř po našich hrubých chybách vyrovnal. Poslední branku na 4:4 vstřelil v 95 minutě z náhodného vysokého nákopu do našeho vápna. Z výsledku jsme zklamáni.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - M. Brynych [-] , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (71. L. Dejl [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , T. Bíma [-] , J. Novák [-] (88. R. Sedlák [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - M. Pikous [-] , M. Náhlovský [-] , J. Tomášek [-] , T. Poláček [-] , P. Pařízek [-] (60. M. Ustinov [-] ) , M. Klimpl [-] (90. A. Rusu [-] ) , T. Fichtner [-] , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-] (84. J. Kvíz [-] ) , E. Zejmon [-]

ŽK: 77. T. Birkuš , 90. T. Bíma - 69. M. Náhlovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Václav - MANSOUR Jakub, RYNEKR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů