6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojtěch Bubla se rozstřílel, odnesla to Vykáň


Branky


24. V. Bubla , 47. D. Hora , 49. V. Bubla , 51. V. Bubla , 62. D. Hora , 69. V. Bubla - 26. M. Kočí
7

Rožďálovice chytily v posledních utkáních formu jako hrom. Porazily první celek tabulky a následně vyhrály i v Ostré. Teď svou sérii výher natáhly o další utkání, když hlavně ve druhém poločase přehrály Vykáň, která přijela ve slepené sestavě. V utkání se ukázal hlavně domácí Vojtěch Bubla, který vstřelil čtyři branku a jednu z nich dokonce z půlky hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V prvním poločase měla více ze hry Vykáň, která měla míč více na svých kopačkách a dobře kombinovala. Domácí měli zase více střeleckých pokusů. Ve 24' si otevřel střelecký účet domácí Bubla a poslal domácí do vedení 1:0! Radost domácím dlouho nevydržela. Ve 26' hostující M. Kočí vyrovnal na 1:1! V prvním poločase další branka nepadla.

Za šest minut bylo hotovo

Domácí vstoupili do druhého poločasu fantasticky. Ve 47' se gólově prosadil Hora 2:1! Ve 49' na Horu navázal Bubla, který zvýšil na 3:1! V 51' předvedl parádu Bubla, který se trefil z 55ti metrů a touto krásnou brankou zkompletoval hattrick 4:1! V 62' přidal svou druhou branku v utkání Hora 5:1! V 69' dal už čtvrtou branku v tomto utkání Bubla a uzavřel na konečných 6:1!



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Vykáň je těžký soupeř s kvalitními fotbalisty a podle toho jsme také k utkání přistoupili. Asi až moc s velkým respektem. Toto utkání patří jednoznačně Vojtěchu Bublovi, který dal čtyři branky, z toho jednu z dobrých 55 metrů! Jsem rád, že se nám rozstřílel Dominik Hora, který čekal na gól více, než je zvyklý. Klukům bych chtěl poděkovat za fantastický druhý poločas.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): K soupeři do Rožďálovic jsme přijeli ve slepené sestavě. I tak se nám výsledkově podařil první poločas na který jsme chtěli navázat i v poločase druhém. Jenže po odehrání sedmi minut druhé části, kdy jsme soupeři darovali po vlastních hrubkách dvě branky, tak domácí přidali ještě jednu z dalekonosné střely a tento moment rozhodl celé utkání a stala se s toho exhibice pro domácí Rožďálovice.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - V. Bubla [-] , D. Hora [-] (65. M. Plch [-] ) , M. Grospič [-] , H. Tu [-] , J. Beneš [-] (29. J. Prokeš [-] ) , F. Veselý [-] , J. Čapek [-] , L. Heřmanský [-] , T. Živnůstka [-] , M. Jeník [-] (70. P. Rulc [-] )

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - P. Škobis [-] , O. Sakhulov [-] , D. Kramář [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , P. Kujal [-] , T. Huráb [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , T. Ratner [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: POKLOP Petr - PIPEK Šimon, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích