Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločas z říše snů pro Semice. Pátek dotahoval, ale na body to nestačilo


Branky


9

Semice se po prohře s Městcem Králové vrátily na vítěznou vlnu a vyhrály dvě utkání v řadě. Pátek v minulém kole nasázel šest branek Pečkám. Očekávalo se vyrovnané utkání, které nakonec i vyrovnané bylo. Semice si vytvořily luxusní náskok, ale Pátek se do poslední minuty nevzdával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za jedenáct minut

V úvodu prvního poločasu měli domácí dvě šance, když zakombinoval Kamlach s Vavrouškem, ale úspěšné zakončení nepřišlo. V 16' zahrávali volný přímý kop hosté a brankář Hons vytáhl střelu na břevno. Ve 22' vystřelil domácí Jareš a míč se odrazil ke Kudrnovi, který se nemýlil 1:0! Ve 25' rozehrál trestný kop Vavřík s Kamlachem a na centr na zadní tyč si naběhl Rychtařík, který uklidil míč do sítě 2:0! Ve 30' běžel sám na bránu domácí Rychtařík a svůj nájezd proměnil 3:0! Ve 33' se mohli domácí radovat znovu, tentokrát po hlavičce Jareše 4:0! Zápas se jevil jako jednoznačný, ale hosté o sobě dali v závěru poločasu vědět. Ve 40' šli hosté sami na bránu, ale zakončení skončilo mimo Honsovu bránu.

Stíhací jízda Pátku

Do druhého poločasu vstoupili hosté výborně. Ve 46' se z branky radoval střídající Bartoš a bylo 4:1! Domácí vypadli z tempa a Pátek toho dokázal využít. V 60' se prosadil střelec Ramšák a snížil na 4:2! Chvilku na to mohl navýšit vedení pro domácí Jareš, ale jeho hlavička skončila nad brankou. Hosté si vytvořili dva samostatné úniky, ale domácí fantasticky podržel brankář Hons. Sám na bránu běžel i domácí Kamlach, ale ani on neuspěl. V 79' vystřelil ze střední vzdálenosti M. Puk a jeho střela skončila v síti 4:3! Domácí dokázali závěr s vypětím všech sil ubránit a vybojoval cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Zápas dvou rozdílných poločasů. Přesně jako minulý týden, vedli jsme opět 4:0 a nakonec jsme byli rádi, že jsme zápas vůbec dotáhli do vítězného konce. Jsem rozhodně rád za 3 body. Myslím, že Pátek dnes byl asi nejlepší soupeř se kterým jsme se dosud potkali a myslím, že je jeden z nejlepších v soutěži. Jsem rád za první půli, kterou jsme fantasticky zvládli a proměnili většinu příležitostí. Nejsem šťastný ze vstupu do druhého poločasu a směrem dozadu jsme to druhou půli až tolik nezvládali. Nakonec jsme ještě o jednoznačné vedení mohli přijít a bohužel se to opakovalo už druhý zápas po sobě. Ale i když se v té druhé půli nedařilo, aspoň jsme bojovali a to nás k výhře nakonec přece jen dovedlo.

Pátek
Ondřej Puk (hráč): Byl to zápas naprosto odlišných poločasů, kde v prvním vládly Semice, které daly ze čtyř standartek čtyři góly a my jsme měli dvě šance na snížení, ale nepodařilo se. V druhém poločase jsme začali hrát tak, jak bychom se chtěli prezentovat a bylo z toho několik šancí. Bohužel, dali jsme o gól méně a proto jsme prohráli. Zápasu by slušela remíza. Byl to kvalitní zápas se spoustou šancí.



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] (75. M. Koštíř [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , P. Rychtařík [-] (75. M. Machala [-] ) , F. Vavroušek [-] (56. N. Petsoliak [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] (36. J. Kohoutek [-] ) , P. Šťastný [-] , M. Puk [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Zubák [-] (36. J. Bartoš [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-]

ŽK: 30. Š. Jareš , 72. J. Kamlach - 72. P. Šťastný , 80. P. Stibor .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra hostů

I když v domácím prostředí v posledních sezonách body ztrácíme zcela výjimečně, zrovna Pátek u nás naposledy dokázal vyhrát. Ve dvou domácích zápasech jsme vstřelili i tuto sezonu už 12 golů. Ale já mám spíš pesimističtější smýšlení. Asi bych tipoval tentokrát remizu, ale vzhledem k tomu, že vidím do vlastního tábora a vím, že se spousta kluků pere tento týden s virózami a zdravotně nejsme v pořádku ani v jiných ohledech, tipuju překvapivě výhru hostů a budu rád, když se netrefím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích