Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev otočila téměř ztracený zápas. V závěru nakonec o tři body přišla


9

Jíkev před tímto utkáním jela na vítězné vlně. Po úvodních dvou prohrách vyhrála čtyři utkání v řadě. Paběnice v minulém kole prohrály na domácí půdě s Ostrou, ale jako nováček má pěkný bodový zisk. Paběnice se dostaly do vedení 1:4, ale utkání nedokázaly dotáhnout do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paběnice si vytvořily náskok

Jíkev začala v utkání aktivně a do dvacáté minuty soupeři nic nedovolila. Ve 21' ztratila Jíkev míč v přechodu do útoku, čehož využil Záhrobský, který přesným centrem našel Mužátka a ten hlavou otevřel skóre zápasu 0:1! Ve 25' se gólově prosadil domácí Tomášek a bylo rychle srovnáno 1:1! Ve 28' si trestný kop postavil hostující Koloušek a svou střelu poslal do šibenice 1:2! Ve 32' Záhrobský s ledovým klidem uklidil míč na zadní tyč 1:3! Ve 34' nachytal brankáře Blažka znovu Koloušek, když jeho střela z půlky hřiště skončila až v síti 1:4!

Jíkev otočila vývoj, ale v závěru inkasovala

Do druhého poločasu nastoupila domácí Jíkev jako vyměněná. Hosté si s aktivitou domácích nevěděli rady a projevilo se to i na skóre. V 51' se prosadil Fichtner a začala stíhací jízda 2:4! V 61' se poprvé v utkání trefil Pařízek a bylo to už jen o gól 3:4! V 75' se Pařízek trefil podruhé a vyrovnal na 4:4! O minutu později v 76' zkompletoval Pařízek hattrick a Jíkev tak za třicet minut otočila vývoj utkání 5:4! Hosté se nevzdali a v 84' dokázal využít zaváhání obrany hostující Mužátko a vyrovnal na 5:5! V poslední minutě utkání se dostal do šance domácí Kyrlik, ale trefil pouze tyč Nesládkovi brány.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Zápas jsme začali aktivně my a 20 minut jsme soupeře nepustili do vážnější šance. Obraz prvního poločasu byl stejný, my jsme tvořili hru a soupeř nás po našich ztrátách neomylně trestal, závěrečný účet poločasu 1:4 vypadal hrozivě. Do druhého poločasu jsem udělali jednu změnu v sestavě a jednu změnu v hlavách hráčů a za 30 min jsme vedli 5:4. Viděli jsme deset branek a pro diváka velmi pěkné utkání.

TJ Sokol Paběnice
Tomáš Böhm (asistent trenéra): Jíkev je zkušený, fotbalový mančaft. Chtěli jsme zde uhrát bod, jelikož jsme nebyli kompletní. Kluci i po úvodním nátlaku Jíkve, která hrála rychlý kombinační fotbal, se poprali velice dobře. My jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany na rychlé kontry na Mužátka. Do druhé půle jsme šli s vědomím vedení a chtěli jsme jej udržet. Bohužel Jíkev má kvalitní mužstvo, svojí fotbalovost a zkušenost ukázali hned po rozehrání. Nezachytili jsme začátek druhé půle a rázem z vedení bylo honění výsledku. Jsem rád, že jsme uhráli remízu. Klukům děkuji za skvělý výkon.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - M. Pikous [-] , M. Náhlovský [-] , J. Tomášek [-] , T. Poláček [-] , A. Rusu [-] (46. Y. Kyrlyk [-] ) , P. Pařízek [-] , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , J. Schubert [-] , E. Zejmon [-]

TJ Sokol Paběnice
V. Nesládek [-] - D. Mužátko [-] , P. Váňa [-] , V. Koloušek [-] , J. Šindelář [-] , M. Záhrobský [-] (80. T. Horváth [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Metlushko [-] , M. Blahník [-] , M. Blažek [-] , L. Čáp [-] (58. L. Březina [-] )

ŽK: 37. A. Rusu , 65. T. Poláček - 58. L. Čáp .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

I tady tipuji výhru domácích. Domácí prostředí a hlavně zkušenosti rozhodnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích