2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim si poradila s Jestřábí Lhotou


Branky


8. M. Kasal , 73. M. Kasal
9

Velim na svém hřišti přivítala nováčka z Jestřábí Lhoty a po dvou utkáních bez výhry chtěla zabrat. Jestřábí Lhota měla výborný vstup do soutěže, ale z posledních třech utkání vydolovala pouze jeden bod. Velim potvrdila roli favorita a zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Kasal

Velim vstoupila do utkání aktivně a hned v úvodu si vypracovala několik příležitostí. První příležitost zůstala nevyužita, když střela letěla nad bránu brankáře Karbana. V 8' už se domácí dočkali gólu, když po rohovém kopu hlavičkoval na přední tyči Kasal 1:0! Po obdržené brance se ukázali i hosté, ale bez gólového vyjádření. V závěru prvního poločasu domácí hlavou orazítkovali tyč a následnou dorážku zastavil praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd.

Kasal udeřil podruhé

Druhý poločas se hrál vyrovnaný fotbal. Krajíček svou střelou z dálky trefil pouze tyč za zády brankáře Drápely. Volný přímý kop hostů z hranice velkého vápna zlikvidoval skvělým zákrokem Drápela. V 73' se po rohovém kopu objevil na přední tyči znovu a Kasal a opět hlavou rozvlnil síť podruhé 2:0! Více už toho utkání nenabídlo a Velim slaví vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Velká spokojenost s vítězstvím, které jsme už potřebovali. Po dvou nepovedených zápasech jsme podali velmi dobrý výkon. Hlavně v první půlhodině jsme v pohybu dobře kombinovali a dostali se do třech střeleckých příležitostí, kdy první skončila nad brankou a zbylé dvě zlikvidoval hostující brankář. Do vedení jsme šli po rohu a zakončení hlavou na přední tyči. To se nám povedlo zopakovat ještě v závěru poločasu, kdy jsme nejprve hlavou nastřelili brankovou konstrukci a následnou dorážku opět hlavou bohužel zastavil ofsajd. V druhém, herně vyrovnaném poločase nejprve hosté nastřelili tyč a dobře zakončený přímý kop z hranice vápna skvělé zlikvidoval náš gólman. Poté jsme opět dobře rozehráli rohový kop a zakončením hlavou na přední tyči přidali další gól.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Zápas po herní stránce hodnotím jako zdařilý, ale opět jsme dostali dva góly ze standardních situací. V příštím zápase se musíme poprat o body doma s Pečkami.



Sestavy


FC Velim B
M. Drápela [-] - J. Jelínek [-] , J. Bečvařík [-] , O. Vokřál [-] , O. Kosina [-] - T. Kmoch [-] (80. M. Kosina [-] ) , V. Kopáček [-] , J. Ceral [-] , T. Němec [-] (85. J. Zajíc [-] ) - D. Nejedlý [-] (46. L. Vlk [-] ) , M. Kasal [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] (46. F. Dvořák [-] ) , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-] , T. Robovský [-] (83. T. Rozumný [-] )

ŽK: 37. O. Vokřál , 71. T. Němec , 74. J. Bečvařík , 78. J. Jelínek - 92. L. Karban .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - PIPEK Šimon, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Jakýkoli jiný výsledek než výhra domácích by pro mě byl hodně velkým překvapením.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích