4:1
(2:1)
44. M. Dlouhý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec se vrátil na vítěznou vlnu. Vykáň dostala čtyři kusy


Branky


19. J. Sochor , 22. R. Hanzlík , 49. M. Velenský , 87. T. Kopecký - 44. M. Dlouhý (p.)
9

Pět zápasů bez ztráty bodu měl na svém kontě Městec Králové, ale v minulém kole přišla první ztráta na půdě Rožďálovic. V utkáních Vykáně není nikdy nuda. V posledních třech kolech v jejich utkáních padlo celkem 32 branek! Vzájemný duel nabídl pět branek, z toho čtyři byly v síti Vykáně a Městec se tak vrátil na vítěznou vlnu. V dresu Městce Králové nastoupila hned čtveřice hráčů, kteří přišli v letošním kalendářním roce z Vykáně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhý snížil z penalty

První poločas nabídl celkově tři branky. V 19' otevřel skóre zápasu Sochor 1:0! Ve 22' se prosadil bývalý hráč Vykáně Hanzlík a zvýšil na 2:0! Před poločasovou přestávkou ve 44' se trefil z pokutového kopu hostující Dlouhý 2:1!

Domácí přidali dvě branky

V druhé půli dokázali domácí navýšit skóre. Ve 49' přidal klid na kopačky domácích Velenský 3:1! V 87' se mohl z gólu radovat i teprve šestnáctiletý střídající mladík Kopecký a uzavřel skóre na konečných 4:1!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Vrátili jsme se na vítěznou vlnu a to je obrovsky podstatné! Vykáň přijela se silou v podobě bratří Kočích, ale ani oni nám až tak moc nezatopili. I když jejich fotbalovost je na vysoké úrovni. Naší hře chyběla větší rychlost, bylo to takové utahané, ale 4:1 je 4:1. Potřebujeme do naši hry dostat větší dravost, to nám teď tři kola chybí. Ani nevím co bych řekl na závěr. Asi obrovská pýcha. Dostali jsme znovu do zápasu na delší dobu tři 15ti - 16ti leté odchovance. To mě těší moc!

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Favorit utkání od začátku dominoval. Domácí si vytvářeli tlak a jednu chvilku do vápna létal jeden centr za druhým. Škoda, že gól přišel po naší chybě. Nám se v závěru poločasu podařilo snížit z ojedinělého útoku. Ve druhém poločase jsme si chtěli počkat na chybu soupeře a pokusit se vyrovnat. Stal se však opak a po naší hrubce jsme soupeři darovali třetí gól, to byl rozhodující moment. Tři body zaslouženě zůstali u lídra tabulky.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , P. Šoufek [-] (55. L. Kubelka [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] (64. T. Kopecký [-] ) , J. Sochor [-] (64. M. Chudoba [-] ) , M. Velenský [-] (81. J. Král [-] ) , T. Nýč [-] (88. O. Janouch [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-]

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - M. Dlouhý [-] , J. Moc [-] , J. Štavljanin [-] , P. Kujal [-] , T. Huráb [-] , J. Kočí [-] , F. Novotný [-] (69. O. Sakhulov [-] ) , M. Kočí [-] , D. Šplíchal [-] , T. Ratner [-]

ŽK: 37. P. Šoufek , 44. V. Střelec , 58. T. Vobořil , 71. L. Kubelka , 71. R. Šádek , 82. M. Velenský - 37. J. Kočí .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, kdy Vykáň bude mít extrémní motivaci, vzhledem k tomu, kolik hráčů od ní v nedávné době přestoupilo právě k domácím. Přesto si myslím, že Městec dvakrát za sebou body neztratí. Tipuju výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích