0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev se rozjela. Vyhrála počtvrté v řadě


Branky


8

Jestřábí Lhota měla jako nováček dobrý vstup do soutěže. Z posledních dvou utkání vyválčila ale pouze bod. Jíkev se po pomalém startu do sezony začíná rozjíždět. Před tímto utkáním měla na svém kontě tři výhry v řadě. Ze vzájemného zápasu vyšla jako vítěz Jíkev, která zaslouženě vyhrála a má na svém kontě čtyři výhry v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Jíkev

Do prvního poločasu vstoupila lépe Jestřábí Lhota. Ta během úvodní desetiminutovky zatlačila Jíkev před její bránu a vypracovala si několik slibných příležitostí. Domácí však branku nevstřelili a Jíkev se začala dostávat více do hry. Jíkev měla sérii rohových kopů a po jednom z nich ve 12' se prosadil Pařízek po přihrávce Fichtnera 0:1! Jíkvi se ve zbývající části první půle příliš nedařilo, ale toho domácí využít nedokázali.

Jíkev dokráčela k vítězství

Hosté vstoupili do druhého poločasu rozhodně lépe než do poločasu prvního. Ve 48' nezachytila domácí obrana náběh zkušeného Klimpla a ten svůj nájezd na Karbana bezpečně proměnil 0:2! Lhota měla příležitosti z rychlých protiútoků, ale vstřelit branku v tomto utkání jí nebylo souzeno. Jíkev měla od vstřelené branky utkání pod kontrolou a v 81' si naběhl za obranu Tomášek, který svůj nejlepší výkon v této sezoně korunoval brankou 0:3!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Díky dobrým zákrokům Karbana jsme zůstali jen na 3 gólech, jinak bychom jich dostali více. Zápas hodnotím jako nepodařený. Jíkev byla dobrý soupeř, zaslouženě vyhráli. Ovšem mrzí mě remíza z minulého týdne v Ostré to měli být 3 body.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Viděli jsme utkání plné nepřesností, zaviněné nezvykle nekvalitním trávníkem. Vítězství jsme si zasloužili, byli jsme lepším týmem v tomto utkání.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - O. Martínek [-] (70. M. Foršt [-] ) , F. Dvořák [-] , T. Robovský [-] (67. T. Rozumný [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] (80. V. Černý [-] ) , D. Záhora [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - J. Tomášek [-] , P. Mikolanda [-] , T. Poláček [-] (69. V. Anataciuc [-] ) , J. Schubert [-] , M. Ustinov [-] , T. Fichtner [-] , P. Pařízek [-] (60. Y. Kyrlyk [-] ) , M. Klimpl [-] , A. Rusu [-] , M. Náhlovský [-] (78. E. Zejmon [-] )

ŽK: 55. T. Robovský , 60. D. Záhora - 22. T. Fichtner , 34. T. Poláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLÍŽIL Josef - SOUKUP Marek, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Jíkev má dlouhodobě jeden z nejkvalitnějších týmů v soutěži! Klimpl, Pařízek jsou mašiny na góly. Myslím, že ukážou svojí sílu a vyloupí Lhotu. Dokonce si myslím, že výrazným rozdílem. 1:5

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích