Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá zabrzdila rozjeté Paběnice s Václavem Kolouškem v sestavě


Branky


14. M. Kracík , 45. J. Špičák , 82. M. Blahník , 86. V. Koloušek - 33. M. Růžička (vl.) , 37. T. Birkuš (p.) , 51. L. Dozorec , 69. L. Dozorec , 73. J. Wolf
8

Paběnice mají v úvodu sezony formu jako hrom. Po pěti kolech zisk dvanácti bodů a krásné druhé místo v tabulce, to je na nováčka skvělá bilance. Ostrá získala po pěti kolech bodů pět, ale má druhý nejhorší útok v soutěži. Ve vzájemném duelu dokázala přestřelku do vítězného konce dotáhnout Ostrá. Za Paběnice nastoupil exligový Václav Koloušek a v závěru utkání vstřelil branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špičák šatňákem vyrovnal

Na začátku prvního poločasu si vytvořili šance oba týmy. Rána domácího Špičáka šla vedle a hostujícímu Koblasovi nedovolil skórovat brankář Výborný. Ve 14' přihrál domácí Váňa Kracíkovi a ten střelou k tyči otevřel skóre 1:0! Hned po rozehrávce hostů běžel sám na bránu domácí Špičák, ale jeho střela minula Procházkovu branku. Paběnice mohly navýšit skóre, ale Kracík netrefil úplně odkrytou bránu. Ve 33' přihrával do pokutového území Bíma a domácí Růžička nešťastně srazil míč za záda brankáře Výborného 1:1! Ve 37' byl v pokutovém území faulován Dozorec a nařízený pokutový kop proměnil Birkuš, který otočil vývoj na stranu hostů 1:2! Hosté mohli odskočit na rozdíl dvou branek, ale ránu Sedláka dokázal Výborný vyrazit na tyč. Ve 45' vystřelil domácí Šindelář a jeho střelu usměrnil za Procházkova záda Špičák 2:2!

Domácí už vyrovnat nedokázali

Úvod druhé půle patřil hostům. V 51' se po centru ze strany prosadil Dozorec a poslal hosty znovu do vedení 2:3! Domácí mohli vyrovnat, ale Mužátka vychytal Procházka. V 69' se podruhé v utkání trefil hostující Dozorec a zvýšil na 2:4! V 73' přidal pátou branku hostů Wolf a zdálo se, že je po zápase 2:5! V 82' se po centru prosadil hlavou k tyči domácí Blahník a dal Paběnicím ještě naději 3:5! V 86' se prosadil z volného přímého kopu exligový Koloušek a bylo zaděláno na drama 4:5! V 90' zastavil unikajícího Štejnara Kracík a uviděl červenou kartu! Domácí ze závěrečného tlaku vyrovnávající branku nevytěžili a Ostrá si odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Dnes jsme si vybrali smůlu. Ať už ztrátou tří hráčů nebo prohrou. V prvním poločase musel pro zranění střídat Honza Veselý, ve druhé Martin Svoboda. Mrzí mě i červená karta pro Marka Kracíka. Je to pro nás velká ztráta. Do prvního gólu Ostré jsme měli tři gólovky, které jsme měli dát a vést 3:0. To je ale “kdyby”. Jsem šťastný, že jsme zápas za stavu 2:5 nevzdali a na konci jsme měli ještě dvě tutovky, podle mě stoprocentní. Tak to ale chodí, v minulých zápasech jsme si štěstí vybrali, dnes jsme měli smůlu. To ale nevadí, hlavy nahoru a jedeme dál.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Na půdu druhého týmu tabulky jsme jeli s respektem a pokorou, také vzhledem k tomu, že nám chyběli někteří hráči. V zápase jsme sice prohrávali po rychlé kombinaci domácích, ale zápas se nám podařilo otočit z brejkových situací, v jednom případě se pískala penalta. O vedení jsme v závěru poločasu přišli, když jsme pozdě zareagovali na narážečku, jako v prvním případě. Do druhé půle jsme vstoupili odvážně s chutí zápas převalit na naši stranu. Vytvářeli jsme si šance, které jsme oproti předešlým zápasům zvládli proměnit. Závěr jsme si ale zbytečně zkomplikovali. Domácí se ještě hnali za vyrovnáním, hlavně díky standartkám, které výborně zahrával Vašek Koloušek. Vedení se nám podařilo uhájit, za což jsme rádi. Pro nás je vítězství velmi cenné. Byl to těžký, ale férový zápas, k jehož kvalitě přispěli i rozhodčí. Padlo hodně branek, což divák určitě ocení, pro trenéry to zas takový ideál není. Kaňkou je jen zákrok „za hranou" v závěru zápasu na našeho kapitána, který byl po právu oceněn červenou kartou.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (81. M. Záhrobský [-] ) , P. Váňa [-] , J. Špičák [-] , V. Koloušek [-] , J. Šindelář [-] , M. Votava [-] , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] (54. R. Richard [-] ) , M. Růžička [-] (81. M. Blahník [-] ) , J. Veselý [-] (35. R. Metlushko [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - R. Sedlák [-] , J. Pavliš [-] (85. J. Kiselovič [-] ) , V. Jíša [-] (75. D. Micka [-] ) , J. Wolf [-] , J. Štejnar [-] , L. Dozorec [-] , Š. Koblasa [-] , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , T. Birkuš [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: NELIBA Vladislav - STÁDNÍK Vladimír, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Moc bych si přál bodové zakolísání domácích, kteří až nadočekávání sbírají body! Co mám informace, tak umí ,,kousat”. Ostrá už také musí, pokud nechce mít sestupové starosti. Myslím na překvapení a hosté budou naplno bodovat. 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích