2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimi se nedaří. Prohrála v Plaňanech


Branky


8

Plaňany ukazují, že mohou hrát s kýmkoliv. V úvodu sezony uhrály s nováčky dvě remízy, dva zápasy prohrály o gól a Ostré nasázely pět branek. Velim jako loňský vítěz soutěže patří k favoritům. V letošní sezoně se jim ale nedaří střelecky i když vstřelila už patnáct branek. Šest jich dostala Sadská a dokonce sedm Býchory. Ve vzájemném duelu vyšla Velim střelecky naprázdno a Plaňany i bez dvou opor v sestavě uhrály tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motrunich poslal Plaňany do vedení

Utkání začalo opatrně a hrálo bez větších šancí. Ve 25' se chytře uvolnil domácí Kuchař a jeho přízemní centr na zadní tyč uklidil do brány Motrunich 1:0! Hosté se dostali do velké šance a dokonce překonali brankáře Arnolda, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z obránců a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí Plaňany.

Starov pojistil výhru Plaňan

Ve druhém poločase měla více ze hry Velim. Byla více času na polovině domácích, ale Plaňany svou dobrou a organizovanou obranou nedovolila hostům skórovat. V 69' se míč v pokutovém území odrazil přesně tam, kde stál domácí Starov a ten pohodlně zavěsil 2:0! Hosté si vypracovali samostatný únik na brankáře, ale ani to brankou neskončilo a tak Plaňany mohly slavit vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Malé derby jsme výsledkově zvládli za tři body a to je pro nás nejdůležitější. Před zápasem jsme museli řešit to, co potkává i ostatní mužstva. Museli jsme se obejít bez nemocného Rývy, vykartovaného Klucsky a se sebezapřením zápas nedohrál Motrunich. Pro dva hráče to znamenalo hrát na postu, kde většinou nehrají, ale jelikož jsou to zkušení hráči, tak jsem očekával, že to nebude problém. Mužstvo musím pochválit, Velim jsme dlouho neporazili. Hráli jsme organizovaně a hlavně, nebyli jsme líní na krok. Náš velmi dobrý pohyb neusnadňoval hostům hrát lepší fotbal. Malé derby jsme vyhráli za týden nás čeká velké v Pečkách.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Velká nespokojenost. Stejně jako minulý týden chyběla naší hře větší fotbalovost, přesnost a hlavně nasazení od všech hráčů. Utkání rozhodla přesnější koncovka domácích, kteří dokázali svou gólovou šanci proměnit. Druhý gól ze třímetrového ofsajdu nepočítám. V konečném výsledku nic neřešil. Na brankové šance to byl vyrovnaný zápas, ale opět jsme doplatili na přesné zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] (65. D. Žemba [-] ) , J. Kuchař [-] (77. S. Yakhnov [-] ) , Y. Nevdashov [-] , M. Volavka [-] , O. Shpuryk [-] , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] , A. Vietrov [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-] (71. J. Nedvědil [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - O. Kosina [-] , M. Hrabal [-] , O. Vokřál [-] (81. D. Kostelecký [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Bečvařík [-] , M. Bláža [-] (52. M. Kosina [-] ) , V. Kopáček [-] , L. Vlk [-] (77. Š. Pena [-] ) - L. Seifert [-] (73. M. Hoření [-] ) , T. Němec [-]

ŽK: 23. O. Vokřál , 73. M. Kosina .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JENÍK David - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: remíza

Bude záležet v jak silné sestavě Velim přijede tzn., kolik hráčů A týmu posílí ,,béčko”. Plaňany doma umí, proto cítím vyrovnaný zápas a remízu. 2:2

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů