Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň poprvé prohrála. V Semicích schytala debakl


Branky


8

Ambiciózní Semice v minulém kole prohrály na půdě lídra soutěže z Městce Králové. Trápily se hlavně v koncovce, když nedokázaly vstřelit branku. To hostující Vykáň za čtyři kola nepoznala chuť porážky a v minulém kole nasázela osm branek Pečkám. V Semicích to byl koncert domácích, kteří napravili střelecké selhání z minulého kola a vyhráli vysoko 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastartoval Jareš

Semice vstoupily do utkání výborně. Hned v úvodu se do velké šance dostal Vavroušek, ale Šulc jeho střelu vyrazil na roh. Ve 3' vybojoval téměř ztracený míč Kamlach a naservíroval ho Jarešovi, který uklidil míč k tyči 1:0! V 10' přihrával znovu Kamlach a Kubela ránou z první trefil míč přesně pod břevno Šulcovi brány 2:0! Ve 23' postupovali na brankáře Kamlach s Vavrouškem, ale brankář hostů tuto šanci dokázal zneškodnit. Ve 24' se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš a J. Kočí přehodil golmana Honse 2:1! Ve 28' si na Rychtaříkův rohový kop naskočil Bříza a hlavou vrátil domácím dvoubrankové vedení 3:1!

Vykáň na kolenou

Domácí mohli jít do druhého poločasu určitě v komfortnější pozici, ale skóre se jim podařilo vylepšit už v 53', když svou druhou brankou v utkání zvyšoval Jareš na 4:1! V 55' měla šanci i Vykáň, ale lob hostů skončil nad bránou domácích. V 62' vypálil z dálky domácí Bříza a ránou do šibenice nedal Šulcovi šanci 5:1! V 80' orazítkoval Jareš tyč, ale akce pokračovala dál a míč se dostal znovu k Jarešovi, který zkompletoval hattrick 6:1! V 85' se dostal do zakončení J. Kočí, ale neuspěl. V 86' se ze své první branky v hlavním týmu Semic mohl radovat teprve šestnáctiletý mladík Hochman a uzavřel skóre utkání na 7:1! V závěru mohl ještě zvýšit Vavřík, ale jeho střela skončila na tyči.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Dnes z naší strany vynikající výkon, od prvního do posledního hráče. A navíc korunováno nádhernými brankami. Myslím, že na úroveň B třídy byl vidět nadprůměrný zápas, k čemuž přispěli i hosté. Ačkoli golový rozdíl je výrazný, tak hlavně v prvním poločase, to tak rozdílové nebylo. Pro Vykáň trochu krutý výsledek. První poločas nebyl z naší strany až tolik dominantní, ale na rozdíl od minulého týdne v Městci, kde jsme nebyli schopni skórovat, tak dnes jsme zakončovali většinu našich akcí přesně. Vyhráli jsme zaslouženě, ale dnes nám většina akcí vycházela. S pokorou musíme pokračovat dál.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Nedaří se nám jít v zápasech do vedení a z drtivé většiny dotahujeme výsledek. To vše stojí spoustu sil. Nutno však přiznat, že dnešní soupeř ze Semic byl lepší a navíc extrémně produktivní, desetkrát vystřelil dal 7 gólů a 3 tyče. My se musíme připravit na další zápas.



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] (81. J. Hochman [-] ) , J. Kudrna [-] (26. M. Machala [-] ) , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (69. V. Kavka [-] ) , J. Kamlach [-] (66. N. Petsoliak [-] ) , Š. Bříza [-]

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - O. Sakhulov [-] (26. M. Dlouhý [-] ) , J. Štavljanin [-] , T. Huráb [-] , P. Kujal [-] (66. P. Škobis [-] ) , M. Kočí [-] , J. Kočí [-] , D. Kramář [-] (38. D. Kramář [-] ) , F. Novotný [-] , J. Moc [-] , T. Ratner [-]

ŽK: 37. Š. Bříza - 36. M. Kočí , 45. J. Moc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Asník Daniel - MAREŠ Bohumil, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: remíza

Bez komentáře. 0:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích