2:1
(0:0)
88. M. Grospič (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice rozbily v Paběnicích dveře. Domů odjely bez bodu


Branky


59. R. Metlushko , 91. J. Špičák (p.) - 88. M. Grospič (p.)
8

Domácím Paběnicím se v úvodu sezony daří. Za čtyři zápasy devět bodů ukazuje, že tento nováček může dělat problémy komukoliv. Rožďálovice po čtyřech utkáních měly čtyři body, ale dvakrát prohrály o gól. Vzájemný souboj nabídl drama až do konce. Rozhodovalo se totiž až v závěrečných minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas branku nenabídnul, ale o zajímavé momenty nebyla nouze. Hosté několik zajímavých příležitostí zahodili. Za domácí zlobil hlavně Mužátko, ale také bez gólového efektu. Domácí se ve 33' dožadovali červené karty pro brankáře Polcara za faul na Mužátka, který na něj postupoval sám, ale rozhodčí se rozhodl udělit pouze kartu žlutou.

Ve druhé půli vše podstatné

Domácí se dostali do vedení v 59', když se k odraženému míči po standartní situaci dostal Metlushko a levou nohou zavěsil míč pod břevno 1:0! Na vše podstatné si museli diváci počkat až do závěrečných minut. V 87' fauloval domácí brankář Výborný v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. Po vzájemné strkanici s domácím Špičákem byl ovšem po druhé žluté kartě vyloučen hostující Tomek. Pokutový kop si v 88' postavil nejlepší střelec soutěže Grospič a vyrovnal na 1:1! V nastaveném čase rozhodčí zapískal pokutový kop i pro domácí a proměnil ho kapitán Špičák 2:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Josef Říha (vedoucí): O všem podstatném se rozhodlo ve druhém poločase. Mladý a běhavý tým nám trochu nesvědčil, částečně nás větrali. Byli jsme ale dominantnější ve vzduchu a svou roli hrála i naše zkušenost. Hosté vyrovnali z penalty po faulu, kdy byl gólman v souboji trochu později. My jsme dali z penalty po propadnutém míči, kdy soupeř trefil našeho hráče.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Odehráli jsme dobré utkání, jsem na kluky hrdý. Paběnice byly sice vice na balónu, ale měli jsme vice vyložených šancí. Musíme se zlepšit v zakončení a držet kontrolu nad utkáním. Za mě by slušela zápasu remíza, ale na to se nehraje. Pokud bude o výsledku utkání rozhodovat pouze trojice na hřišti, těžko se mi motivuje tým. Je to smutné. Gratuluji Paběnicím za druhé místo v tabulce a omlouvám se jim za celé Rožďalovice k rozbitým dveřím. Bohužel se budeme muset připravovat nejen na poměřování se soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (81. L. Čáp [-] ) , R. Richard [-] , P. Váňa [-] , J. Špičák [-] , J. Šindelář [-] (90. M. Pašiak [-] ) , J. Veselý [-] (90. M. Záhrobský [-] ) , M. Votava [-] , J. Kořínek [-] (36. R. Metlushko [-] ) , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , J. Čapek [-] , M. Grospič [-] , V. Bubla [-] , G. Tomek [-] (54. M. Plch [-] ) , F. Veselý [-] (64. H. Tu [-] ) , L. Dont [-] , M. Jeník [-] (74. J. Beneš [-] ) , L. Heřmanský [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 85. L. Čáp , 87. T. Výborný , 87. J. Špičák - 33. M. Polcar , 34. M. Havránek , 55. G. Tomek . ČK: 87. G. Tomek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FÍLA Michal - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: výhra domácích

Super tým Paběnic vyhraje. Minulý týden jsme s nimi hráli a hráli velice jednoduchý a důrazný fotbal. 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů