0:4
(0:3)
23. T. Nýč
25. T. Pavel (vl.)
33. P. Nedbal (vl.)
76. T. Vobořil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním zvládnul Městec a zůstává stoprocentní


Branky


23. T. Nýč , 25. T. Pavel (vl.) , 33. P. Nedbal (vl.) , 76. T. Vobořil
8

V sedmém kole na sebe narazila Sadská a Městec Králové. Domácí Sadská zažívá v úvodu sezony trápení a na svém kontě nemá ani bod. To Městec má jiné starosti a nacházejí se na úplně opačné straně tabulky, když neztratil ještě ani bod. A po vzájemném duelu se nic nemění. Sadská zůstává na nule a Městec pokračuje v úvodní stoprocentní jízdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastní góly

V úvodu prvního poločasu si oba dva týmy vypracovaly rohový kop. Z druhého rohu Sadská ohrozila branku hostů, ale zakončení šlo mimo. Do vedení se dostali hosté ve 23', když si míč zpracoval na prsa Nýč a zakončil přesně 0:1! Ve 25' centroval do pokutového území Nýč a domácí Pavel si srazil balón do vlastní sítě 0:2! Ve 32' přišla střela hostů z přímého kopu, ale brankář Doubek jí dokázal vyrazit na roh. Z následného rohového ve 33' si domácí Nedbal srazil do vlastní branky další centr Nýče a bylo to 0:3!

Vobořil pečetil výsledek

Domácí začali ve druhém poločase aktivně. Do 64' si vypracovali tři rohové kopy, ale buď se k zakončení vůbec nedostali nebo mířili nepřesně. V 76' se k volnému přímému kopu postavil hostující Vobořil a dosal míč za Doubkova záda 0:4! V závěru se domácí snažili alespoň o vstřelení jedné branky, ale po rohovém kopu se dopustili faulu. Městec tak bere všechny body i Sadské a pokračuje bez ztráty bodu.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): První dvacetiminutovka nebyla špatná, jenže pak si nepohlídáme dlouhý balon do vápna, kdy si útočník zpracuje balón na prsa a v klidu zakončí a prohráváme 1:0. Ke vší smůle si pak dáme dva vlastní góly, které nás srazily úplně. Městec měl v první půli ještě pár dalších rychlých protiútoků, které se nám naštěstí podařilo ubránit. Do druhé půlky jsme vstoupili aktivněji, vytvořili si pár šancí, nicméně naše zakončení a finální fáze je špatná. Soupeř si výsledek v klidu uhlídal a gól z hezky zahrané standartky na 4:0 už to celé jen podtrhl.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Nehodnotí se mi to úplně dobře, ale zase bych byl blázen, kdybych chtěl v každém zápase dokonalost. V tomto zápase jsme nemohli ,,získat", ale jen ,,ztratit"! Sadská má své problémy a mě jich je líto, každopádně podali statečný výkon, který nám prvních 20 minut a celý druhý poločas dělal problémy! Každopádně jsme vyhráli 4:0 a to je výsledek, který značí, že jsme momentálně jinde. Musíme si do příštího týdne uvědomit chyby a další korálek výher navléknout na náš pomyslný náhrdelník. Kluky chválím za disciplínu a poctivý výkon! Sadské držím palce, ať se z toho nezblázní.



Sestavy


AFK Sadská
D. Doubek [-] - J. Höfer [-] (46. M. Machovský [-] ) , T. Plot [-] , M. Balaš [-] (46. J. Barták [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] , P. Nedbal [-] (73. M. Mach [-] ) , P. Tolma [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-] (87. F. Horna [-] )

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] (46. P. Šoufek [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] (82. M. Chudoba [-] ) , J. Sochor [-] (57. O. Janouch [-] ) , M. Velenský [-] (77. P. Havránek [-] ) , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , J. Šmidrkal [-] (73. M. Novák [-] ) , R. Tyl [-]

ŽK: 80. T. Pavel .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BEKEŠSKÝ Ondřej, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: výhra hostů

Městec jasná volba. 1:3

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů